Testere ile Boğazını Kesti - Son Dakika
Güncel

Testere ile Boğazını Kesti

Testere ile Boğazını Kesti

Kayseri'nin Akkışla ilçesinde bunalıma giren bir kişi, ağaç testeresi ile boğazını keserek intihara kalkıştı.

23.01.2012 12:49  Güncelleme: 15:06

Kayseri'nin Akkışla ilçesine bağlı Gömürgen kasabasında herkesi şok eden bir olay yaşandı. Söz konusu yaşanan olayda bir kişi kendi boğazını büyük ağaç testeresi ile kesti.

Gömürhen kasabasında, psikolojik rahatsızlıklarından ötürü bunalıma giren bir şahıs, eline geçirdiği büyük ağaç testeresi ile kendi boğazını keserek intihara kalkıştı çevresindeki insanların da yardımı ile hastaneye kaldırılan şahısın ruhsal bunalıma girdiği tespit edildi.

Kayseri'ye bağlı Akkışla ilçesi Gömürgen kasabasında meydana gelen bu inanılmaz olayın, psikolojik tedavisi halen devam eden M.Y.'nin anlık girdiği ruhi bulanım sonucu gerçekleştiği söylendi. Ruhsal bunalıma giren M.Y.'nin kendi boğazını ağaç testeresi ile kestiği tanıklar tarafından dile getirildi.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan M.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, hayatını kaybetmemiş olması M.Y.'nin hem ailesinde hem de kasabasında büyük sevinçle karşılandı.

Emniyet ekipleri olayla ilgili kasabada geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı.

KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Testere ile Boğazını Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement