Tırazlar ve Doğuşlar, Sağlıklı Altyapıya Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Tırazlar ve Doğuşlar, Sağlıklı Altyapıya Kavuştu

Tırazlar ve Doğuşlar, Sağlıklı Altyapıya Kavuştu

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl'ün Tırazlar-Doğuşlar Mahallerinde başladığı 36 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı.

31.05.2018 16:22  Güncelleme: 16:21

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sağlıklı altyapı ağları için çalışmalarını sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında Sarıgöl'ün Tırazlar ve Doğuşlar mahallelerinde altyapı çalışmaları tamamlandı. 154 Mahalle Projesi kapsamında mahallelere, 36 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşendi. 62 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmaları da kısa bir süre içerisinde başlayacak.

"SARIGÖL MERKEZDEN FARKIMIZ KALMADI"

Doğuşlar Mahalle Muhtarı Şükrü Akın, "Daha evvelinde kanalizasyon hattımız yoktu. Atıksu anlamında sıkıntı çekiyorduk. Şuan Sarıgöl merkezden farkımız kalmadı. Ne talebimiz olduysa karşılandı. Mahalle sakinlerimiz de çok memnunlar. Cengiz Başkanımız ve Necati Başkanımız da sağolsunlar. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.

Tırazlar Mahalle Muhtarı Halil Çakar ise, "Mahallemizde büyük bir kanalizasyon sıkıntısı vardı. İçme suyu borularımızda da sürekli patlaklar, arızalar yaşanıyordu. Şuan altyapımız komple yenilendi. Vatandaşlarımız da bütün işler bittiğinde çok daha güzel olacağının bilincindeler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tırazlar ve Doğuşlar, Sağlıklı Altyapıya Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement