Tiyatro-Video Topluluğu Eğitim Kayıtları Başladı - Son Dakika
Güncel

Tiyatro-Video Topluluğu Eğitim Kayıtları Başladı

Tiyatro-Video Topluluğu Eğitim Kayıtları Başladı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Tiyatro- Video topluluğu eğitim kayıtları başladı.

22.11.2013 15:24

Tiyatro-Video Topluluğu Tiyatro, Diksiyon, Yaratıcı Drama ve Oyunculuk ve Konservatuara Hazırlık Okulu'na 2013-2014 eğitim dönemi için ön kayıtlar başladı.

Tiyatro-Video Topluluğu eğitmeni Gökhan Güneş'in verdiği oyunculuk eğitiminde "Diksiyon", "Beden dili", "Sahne bilgisi", "Geleneksel Türk tiyatrosu", "Tiyatro tarihi", "Rol alıştırmaları" ve "Dramaturji" dersleri eğitimi verecek.

Tiyatro-Video Topluluğu eğitmeni Gökhan Güneş yaptığı açıklamada; Ağrı İlimizin parlak geleceği, iyi eğitim görmüş, bilinçli ve bilgili bireylerin yetişmesine bağlıdır. Gençler, geleceğimizdir, umudumuzdur. Onların tiyatro eğitimi için yapılacak her hizmet, İlimizin geleceğine bir yatırımdır. Bu amaçla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Tiyatro- Video Topluluğu olarak, vatandaşlarımıza tiyatroyu sevdirerek izlemeyi ve tiyatroya gitmelerini sağlıyoruz.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Tiyatro-Video Topluluğuna kayıt olan öğrencilerimize, Tiyatro, Diksiyon, Yaratıcı Drama ve Oyunculuk ve Konservatuara Hazırlık Eğitimleri vereceğiz.

Güneş: Tiyatro kayıtlarımız bittikten sonra Tiyatro-Video Topluluğu ekibine katılan öğrencilerimizle bir araya gelerek çalışmalarımıza başlayarak öğrencilerimizle daha güzel noktalara gelmeyi başaracağız. Tiyatro-Video Ekibimize verdikleri desteklerden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak'a ve Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Metin Karakoç'a teşekkür ederim diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tiyatro-Video Topluluğu Eğitim Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement