TKİ Müdürü Aktaş: Allah'tan Ümit Kesilmez - Son Dakika
Güncel

TKİ Müdürü Aktaş: Allah'tan Ümit Kesilmez

TKİ Müdürü Aktaş: Allah\'tan Ümit Kesilmez

Karaman'da yaşanan ve 18 kişinin mahsur kaldığı facia ile ilgili TKİ Müdürü Aktaş, "Şu an su çekme işlemleri başlatıldı. Allah'tan ümit kesilmez." dedi.

28.10.2014 16:43  Güncelleme: 16:59

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde kömür ocağında, su kaynağının patlaması sonucu 18 işçi mahsur kaldı.

Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Mustafa Aktaş, ''Şu an su çekme işlemleri başlatıldı. Allah'tan ümit kesilmez'' dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Aktaş'ın bu yorumu işçilerin ölmüş olabileceği yönünde korkulara neden olurken AFAD ekipleri kordinatörlüğünde 70 kişilik ekip kurtrarma çalışmalarını sürdürüyor.

"UMUDUMUZ YOK DENEBİLİR"

Maden ocağı yetkilisi Şahin Uyar, CNN Türk'e bağlanarak, "Olay esnasında içeride 26 kişi vardı. Sekizi kaçıp kurtuldu. Ocakta şu anda yaklaşık 50 metre su var. Olayın ardından üç saat geçti, içeride kalan arkadaşlarımız için umudumuz yok denebilir." büyük korku yarattı.

VALİ: 20 İŞÇİ MAHSUR

Karaman Valisi Murat Koca, olayın yer altında biriken suyun galeriyi işgal etmesi nedeniyle olduğunu belirtip, "İçeride 40 arkadaşımız vardı. Şu an 20 arkadaş mahsur" dedi. İşçilerle henüz irtibat kurulamadığı belirtildi.

ERDOĞAN'DAN TALİMAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vali Koca'yı arayarak olayla ilgili bilgi aldı ve işçilerin kurtarılması için tüm imkanların seferber edilmesi için talimat verdi.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TKİ Müdürü Aktaş: Allah'tan Ümit Kesilmez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ertan palavan: nereye gıdıyoruz her hafta ıscı olumu basladık YAZIK !!! 5 0 Yanıtla
  • dhg: şükürle karın doymaz 4 0 Yanıtla
  • Moshe: Her olayın sonunda Allah'a , işin fıtrarına, batılı güçlere, lufthansa'ya vs bağlanmasa olmaz. İşimizi düzgün yapsak bir kere de olmaz değil mi? Hakkatten Türkiyede düzgün yapılan herhangi birşey var mı acaba? Herhangi bir sektör? Spor? Siyaset? Mimari? Sinema? 0 0 Yanıtla

Advertisement