TOG Bazar 28 Mayıs'ta Esma Sultan Yalısı'nda - Son Dakika
Güncel

TOG Bazar 28 Mayıs'ta Esma Sultan Yalısı'nda

TOG Bazar 28 Mayıs\'ta Esma Sultan Yalısı\'nda

Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşecek olan TOG Bazar'a bu sene 100'ün üzerinde firma birbirinden özel tasarımlarıyla katılıyor.

20.05.2013 15:58  Güncelleme: 16:02

Gençlerin sivil toplum kuruluşu olan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), TOG Bazar'ın 7'ncisini bu yıl Yapı Kredi'nin ayrıcalıklı kartı Crystal ana sponsorluğunda 28 Mayıs Salı günü Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirecek. TOG Bazar'dan elde edilen gelir, gençlerin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından her yıl düzenlenen TOG Bazar'ın bu yılki gelir hedefi 450.000TL.Geçtiğimiz yıl 2.017 ziyaretçisi olan TOG Bazar'da 444.325TL gelir elde edilerek Türkiye'nin dört bir yanında gençlerin gerçekleştirdiği TOG projelerine aktarıldı.

Her sene olduğu gibi Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşecek olan TOG Bazar' a bu sene 100'ün üzerinde firma birbirinden özel tasarımlarıyla katılıyor. Yapı Kredi Crystal ana sponsorluğunda düzenlenecek TOG Bazar'da firmalar ürünlerini kendileri için ayrılan stantlarda satışa çıkaracak. Aynı zamanda TOG Bazar'a katılan belirli World Üye İşyerleri'nde Yapı Kredi kredi kartı sahiplerine yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak. TOG Sosyal Komite tarafından gerçekleştirilen TOG Bazar, tasarım ve moda dünyasıyla yakından ilgilenenlerin buluşma noktası olacak.

7 rakamının tılsımı TOG Bazar'da…

Her yıl merakla beklenen TOG Bazar'ın 7'incisinin gerçekleşeceği bu yıl, kendi alanında ün yapmış 7 erkek, 7 kadın modacı ile bir araya gelerek TOG için çok özel t-shirtler tasarladılar. Burak Yılmaz - Özlem Süer, Kerem Gönlüm - Mehtap Elaidi, Emre Karayel - Nihan Buruk, Yağmur Atacan – İdil Tarzi, Sarp ApakTuvana Büyükçınar, Kıvanç Kasabalı- Gamze Saraçoğlu, Kenan Ece – Özlem Kaya'nın yer aldığı proje kapsamında yapılan t-shirtlerin TOG Bazar'da satışa sunulacak. T-Shirt'lerin satışından elde edilecek gelir, Toplum Gönüllüsü genç kadınların hayatın her alanında sorumluluk alabilen, özgüveni yüksek, liderlik vasıfları güçlenmiş bireyler olmalarına destek için yürütülen 'Kadın Hakları Eğitici Eğitimi'ne aktarılacak.

TOG Bazar'dan elde edilecek tüm gelir ise, eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların güçlendirilmesi gibi pek çok farklı alanda Toplum Gönüllüsü Gençler tarafından uygulanmakta olan sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.

Giriş ücretinin 25 TL olduğu TOG Bazar'ın tüm organizasyonu gönüllüler tarafından gerçekleştiriliyor. TOG Bazar'a kolay ulaşım için, Kandilli Vapur iskelesi- Bebek ve Esma Sultan Yalısı arasında ücretsiz tekne seferleri yapılacak.

Tekne Seferleri;

11.30 Kandilli Vapur iskelesi-11.45 Bebek Vapur iskelesi- Esma Sultan

14.00 Kandilli Vapur iskelesi-14.15 Bebek Vapur iskelesi- Esma Sultan

14.30 Esma Sultan –Bebek Vapur iskelesi -Kandilli Vapur iskelesi

17.00 Esma Sultan -Bebek Vapur iskelesi –Kandilli Vapur iskelesi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TOG Bazar 28 Mayıs'ta Esma Sultan Yalısı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement