Tokat 15 Maçta 43 Gol Atan Büşra'nın Hedefi Milli Takım - Son Dakika
Güncel

Tokat 15 Maçta 43 Gol Atan Büşra'nın Hedefi Milli Takım

Tokat 15 Maçta 43 Gol Atan Büşra\'nın Hedefi Milli Takım

Tokat'ta TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor kulübü ile bu sezon çıktığı 15 karşılaşmada 43 gol atan Büşra Yılmaz (18) U18 Milli takımın formasını giymek istiyor.

02.03.2016 15:17

Tokat'ta TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor kulübü ile bu sezon çıktığı 15 karşılaşmada 43 gol atan Büşra Yılmaz (18) U18 Milli takımın formasını giymek istiyor.

Türkiye Kadınlar 3'üncü Ligi 7'inci Grup'ta mücadele eden TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor kulübünün takım kaptanı Büşra Yılmaz, performansı ile dikkat çekiyor. Futbola TOKİ Ortaokulunda beden eğitimi öğretmeni Sedat Çelik'in dikkatini çekerek başlayan Büşra Yılmaz'İn merkeze bağlı Bula köyünde yaşayan ailesi ilk başta 'kızlar futbol oynar mı' diye futbol oynamasına karşı çıktı. İzin aldıktan sonra okulun ismiyle kurulan futbol takımında futbol yaşamını sürdüren Büşra Yılmaz, takımının bu sezon oynadığı karşılaşmalarda başarılı performansıyla dikkat çekti. Ligde oynanan 15 karşılaşmada 92 gol atan takımının 43 golüne imza atan Büşra Yılmaz'ın en büyük hedefi ise milli takımın formasını giymek.

Aynı zamanda Gaziosmanpaşa Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu birinci sınıf öğrencisi olan Büşra Yılmaz 7 yıldır futbol oynadığını belirterek, "Futbolu çok seviyorum. Dünyaya bir daha gelsem yine futbol oynarım. Milli takıma gidip ay yıldızlı formayı çok giymek istiyorum. Ama Tokat'ta olduğumuz için pek gözükmüyor, küçük bir şehir olduğu için. Elimden gelen bütün çabayı gösteriyorum, inşallah göreceklerine inanıyorum. Örnek aldığım futbolcu ise Tanju Çolak. Bayanlarda Tanju ben olmak istiyorum gerçekten" dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Kayseri Yıldırım Beyazıt Şafakspor karşılaşmasında Büşra Yılmaz takımının iki golüne imza atarken, TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor kulübü grupta 33 puanla 4'üncü sırada yer alıyor.

TOKAT 15 MAÇTA 43 GOL ATAN BÜŞRA'NIN HEDEFİ MİLLİ TAKIM

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat 15 Maçta 43 Gol Atan Büşra'nın Hedefi Milli Takım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement