ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI OLAN İKİ AİLE ARASINDA KAVGA 1 ÖLÜ 4 YARALI - Son Dakika
Güncel

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI OLAN İKİ AİLE ARASINDA KAVGA 1 ÖLÜ 4 YARALI

TOKAT'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada evinin bahçesinde otururken, kurşunların hedefi olan Yusuf Uzun'un (18) yaşamını yitirdiği 4 kişinin de yaralandığı olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

25.04.2023 17:13  Güncelleme: 02:31

TOKAT'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada evinin bahçesinde otururken, kurşunların hedefi olan Yusuf Uzun'un (18) yaşamını yitirdiği 4 kişinin de yaralandığı olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki sorguları tamamlanan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Olay, dün akşam Tokat'ın Çat beldesinde yaşandı. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle Yılmaz ve Gövce aileleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Duran Gövce (38), Recep Gövce (63) ve Ramazan Gövce (17), Yılmaz ailesinin yaşadığı eve gitti. 3 kişi yanlarında getirdikleri silahlarla Yılmaz ailesinin yaşadığı eve ateş açtı. Bunun üzerine Murat Yılmaz, (38), Osman Yılmaz (60), O.Y. (15) de tabanca ile ateş ederek karşılık verdi. Olay esnasında Halime Yılmaz (45), Murat Yılmaz, Duran Gövce ve Recep Gövce ile kendi evlerinin bahçesinde otururken kurşunların hedefi olan Yusuf Uzun, yaralandı. Kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Yusuf Uzun, doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Otopsi işlemlerinin ardından Yusuf Uzun'un cenazesi bu sabah saatlerinde ailesi tarafından teslim alınarak Çat beldesinde toprağa verildi. 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında olaya karıştığı tespit edilen Murat Yılmaz O.Y., Osman Yılmaz ve R.G. (17), gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Duran Gövce ve Recep Gövce'nin ise hastanedeki tedavileri jandarma kontrolünde devam ediyor.

Görünütü Dökümü

----------------------

Adliyeye 4 şahsın getirilişi

Adliye detay görüntü

Haber- Kamara Fatih YILMAZTOKAT-DHA

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI OLAN İKİ AİLE ARASINDA KAVGA 1 ÖLÜ 4 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI OLAN İKİ AİLE ARASINDA KAVGA 1 ÖLÜ 4 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement