Tommy Hılfıger 2014 İlkbahar "True To The Blue" Kapsül Koleksiyonu - Son Dakika
Güncel

Tommy Hılfıger 2014 İlkbahar "True To The Blue" Kapsül Koleksiyonu

Tommy Hılfıger 2014 İlkbahar "True To The Blue" Kapsül Koleksiyonu

"True to the Blue" kapsül koleksiyonu için ilk mağazası People's Place'teki orijinal mobilyaları yorumlamak üzere beş endüstri tasarımcısıyla iş birliği yaptı.

02.04.2014 11:48

TOMMY HILFIGER; denim, şambre ve indigonun yarattığı kalıcı etkiyi kutlayan "True to the Blue" kapsül koleksiyonu için ilk mağazası People's Place'teki orijinal mobilyaları yorumlamak üzere beş endüstri tasarımcısıyla iş birliği yaptı.

TOMMY HILFIGER Group, denim, şambre ve indigonun yarattığı etkiyi, bu malzeme ve renklerin marka üzerinde oynadığı rolü vurgulamak için 2014 İlkbahar sezonunda "True to the Blue" kapsül koleksiyonuna imza attı. Geçmişten bugüne bireyselliği, özgürlüğü ve gençlerin rahatlığını çağrıştıran bu kumaşlar ve özel dokular, Amerikan yaşam tarzıyla bütünleşiyor ve temel stil unsurları olarak ön plana çıkıyor. "True to the Blue" Kapsül Koleksiyonu, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren Avrupa, ABD, Asya ve Latin Amerika'da, ayrıca tommy.com üzerinden satışa sunulacak.

"True to the Blue" programı, TOMMY HILFIGER'ın markayı yarattığı 1985 yılından bugüne dek koleksiyonlarında yer alan denim, şambre ve indigonun evrimini ve bıraktığı kalıcı etkiyi gözler önüne seriyor. Hilfiger tasarımlarında her zaman, klasiklerin yeniden yorumlanması, stillere yeni bir mercekten bakılması ve temel giyim parçalarının modern bir yaklaşımla tekrar yaratılması felsefesinden hareket ediyor. Denim, şambre ve indigo, Amerikan tarzının rahatlığını temsil eden evrensel unsurlar arasında yer alıyor.

TOMMY HILFIGER kendi markasını yaratma sürecini şu sözlerle anlatıyor: "Kariyerim denim ve şambre kumaşlarla başladı, dolayısıyla bu kumaşların markamız açısından her zaman büyük önemi var. 17 yaşındayken iki arkadaşımla birlikte New York'tan bol paça jeanler alıp Elmira'ya götürdük. New York eyaletinin kuzeyindeki kasabamızda büyük şehirdeki havalı stilleri bulmak imkânsızdı. Jean parçaları Volkswagen kaplumbağamın bagajında satışa sunduk ve inanılmaz bir talep ile karşılaştık. Daha sonra People's Place adını verdiğimiz mağazalar zincirini kurduk. Ben de şambre, aşındırılmış denim, yeni kalıplar ve farklı yıkamalarla denemeler yapmaya başladım. 1985 yılında kendi adımı taşıyan markamı lanse ettiğim günden bugüne bu kumaşlar ve imzam haline gelen renk paletim, markamızın DNA'sının önemli bir parçası olmaya devam ediyor."

TOMMY HILFIGER 2014 İlkbahar Koleksiyonu, beş uluslararası endüstri tasarımcısıyla yapılan iş birliğiyle zenginleşiyor: Fransız Paul Venaille, Amerikalı Debra Folz, Fransız Benjamin Tortiger, Japon asıllı Amerikalı Jonah Takagi, O&G Studio'dan Amerikalı Jonathan Glatt ve Sara Ossana. Endüstri tasarımcıları, denim, şambre, indigo ya da TOMMY HILFIGER'ın imza renklerinden lacivertin çeşitli tonlarında başka kumaşlar kullanarak People's Place mağazalarının 1970'lerdeki koltuk, masa, dolap, banko ve lamba gibi mobilyalarını modern bir tarzda yorumladılar. Yaratılan tasarımlar 2014 İlkbahar sezonu boyunca Avrupa ve Asya'daki belirli TOMMY HILFIGER mağazalarında sergilenecek ve satın alınabilecek.

"True to the Blue" kapsül koleksiyonu, TOMMY HILFIGER'ın 2014 İlkbahar kadın, erkek ve çocuk spor giyim koleksiyonlarından temel parçaları içeriyor. Markanın en sevilen vintage parçalarının modern yorumlarıyla dikkat çeken stillerde mavi ve indigonun çeşitli tonlarıyla neon pembesi ve oranj gibi vurgu renkler kullanılmış.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tommy Hılfıger 2014 İlkbahar 'True To The Blue' Kapsül Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement