Torium'da Okul Alışverişi Hem Eğlendiriyor Hem Kazandırıyor - Son Dakika
Güncel

Torium'da Okul Alışverişi Hem Eğlendiriyor Hem Kazandırıyor

Torium\'da Okul Alışverişi Hem Eğlendiriyor Hem Kazandırıyor

Torium Alışveriş Merkezi, çocukları alışveriş ve eğlencede sınır tanımayan sürprizlerle dolu 'Okula Dönüş' etkinliğine davet ediyor.

05.09.2013 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okul öncesi alışverişleri eğlenceli hale dönüştürecek birbirinden farklı sürprizler sunan Torium, arkeolojik kazı ve kumaş boyama etkinlikleriyle çocukları hem eğlendirecek hem de eğitecek. Okul alışverişleri aynı zamanda Nissan Juke kazanma şansı da sunacak.

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, yeni eğitim-öğretim yılına sayılı günler kala, küçük ziyaretçilerini birbirinden renkli ve eğitici etkinliklerle ağırlayacak. 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak 2013-2014 eğitim-öğretim yılı için eğlenceli bir okul öncesi alışveriş etkinliğine ev sahipliği yapan Torium, yaz tatilinin finalinde alışveriş ve eğlence odaklı organizasyonlara imza atarak çocukların hayal dünyasını da zenginleştirecek.

Küçük arkeologlar Torium'da kazıya katılıyor

Torium, 14 - 22 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek 'Haydi Çocuklar Kazıya' etkinliğiyle çocuklara unutamayacakları bir deneyim yaşatacak. Kütahya Belediyesi ve Dumlupınar Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşecek sergide çocuklar, Kütahya'daki ünlü Seyitömer Höyüğü'nün fotoğrafları ve çizimlerini inceleyerek oluşturulan örnek kazı alanında arkeolojik kazı uygulaması yapabilecek. Höyük bulguları ile arkeoloji biliminin tanıtılacağı bu eğlenceli ve öğitici etkinlikte, çocuklar benzersiz bir kazı deneyimi yaşama şansı yakalayacak.

Çocuklar hayallerini renklerle yansıtıyor

NT Kitabevi ile birlikte gerçekleştirilecek 'Hayal Et – Boya - Eve Götür' etkinliğinde ise çocuklar; tişört, şapka, yastık kılıfı gibi getirdikleri herhangi bir kumaşa hayal ettikleri resmi yapacak. Minik ziyaretçiler 7-14 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek bu etkinlikle kendi hayallerini yansıtan renkli tasarımlarını günün anısı olarak evine götürebilecek.

3. Yaşında 3 Juke Hediye!..

Çocuklar ve aileleri eğlenceli 'Okula Dönüş' etkinliklerinin yanı sıra Torium'un 3. Yıl kampanyasından da faydalanabilecek. Bu yıl 3'üncü yaşını kutlayan Torium "3. Yaşımızda 3 Juke Hediye" kampanyası ile ziyaretçilerini Nissan Juke sahibi yapmaya hazırlanıyor. Eylül – Ekim – Kasım aylarında geçerli olacak kampanya kapsamında 75 TL'lik her alışveriş çekilişe katılma şansı sağlayacak. Çekilişle belirlenecek şanslı Torium ziyaretçilerine her ay 1 otomobil hediye edilecek.

Otomobil kampanyasına ek olarak, 7-15 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak okul alışverişleri Starpark, Snowpark ve 5D Funtime'da geçerli olacak sürpriz eğlence biletleri hediyeli olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torium'da Okul Alışverişi Hem Eğlendiriyor Hem Kazandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement