Torku Konyaspor'dan Maç Tarihinin Değişmesine Tepki - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor'dan Maç Tarihinin Değişmesine Tepki

Torku Konyaspor\'dan Maç Tarihinin Değişmesine Tepki

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Beşiktaş maçının tarihinin TFF tarafından ikinci kez değiştirilmesine tepki gösterdi.

16.05.2016 18:19

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Beşiktaş maçının tarihinin TFF tarafından ikinci kez değiştirilmesine tepki gösterdi.

Durumu Konyaspor camiası olarak hayret ve esefle karşıladıklarını belirten Baydar, şunları söyledi:

"Federasyonun Torku Konyaspor- Beşiktaş maç saati değişikliği kararlarını camia olarak hayretle ve esefle karşılamaktayız. Futbolda alınan kararların inandırıcılığı böylece yok edilmektedir. Federasyonun resmi sitesinde Torku Konyaspor-Beşiktaş maçının günü ve saati dün gece duyurulmuştur. TFF maç saatini 17 Mayıs Salı saat 19: 00 olarak resmen açıklamıştır. Ancak bu açıklamanın üzerinden 24 saat geçmeden federasyon yine resmi sitesinden bir açıklama daha yaparak maç saatinin değiştiğini duyurmuştur. TFF'nin ilk resmi açıklamasının ardından kulübümüz maçın hazırlıklarına başlamış ve karşılaşmanın saati teknik heyetimize, taraftarlarımıza duyurulmuş buna göre planlamalar yapılmıştır. Maç saatinin onayımız alınmadan yeniden değiştirilmesi bizi bugüne kadar kayıtsız şartsız destekleyen taraftarlarımız önünde zor durumda bırakmıştır."

Baydar, federasyonun bu tavrını garipsediklerini belirterek, "Spor kamuoyu tarafından net olarak bilinmelidir ki,  geçtiğimiz pazar akşamı şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü'ne ve yetkili makamlara maç saatiyle ilgili gerekli hassasiyetin gösterileceği tarafımızdan bildirilmiştir. Bu yaklaşımımız ortadayken federasyonun bu tavrını garipsediğimizi ve asla tasvip etmediğimizi kamuoyu ile bir kez daha üzülerek paylaşırız. Bu vesile ile Beşiktaş Kulübü'nün şampiyonluğunu da Torku Konyaspor camiası olarak tebrik ederiz" dedi.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor'dan Maç Tarihinin Değişmesine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement