Torpille oynayan çocuklar park halindeki aracı yaktı - Son Dakika
Güncel

Torpille oynayan çocuklar park halindeki aracı yaktı

Bursa'da oyun oynayan çocuklar, komşularının park halindeki aracına torpil atarak kaçtı. Torpil patlayınca çıkan alevler aracı sardı ve kullanılamaz hale getirdi. Yangın çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

27.06.2023 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torpille oynayan çocuklar park halindeki aracı yaktı

Çocukların eğlencesi pahalıya mal oldu, bir araç alev alev yandı

BURSA - Bursa'da mahalle arasında oyun oynayan çocuklar, ellerindeki torpili komşularının park halindeki otomobiline atıp kaçtı. Bir süre sonra patlayan torpilden çıkan alevler tüm aracı sardı. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Zümrütevler Mahallesi Kocaman Sokak üzerinde dışarıda arkadaşlarıyla oyun oynayan çocuklar iddialara göre ellerindeki torpili komşularının park halindeki otomobiline atıp kaçtı. Bir süre sonra patlayan torpilden çıkan alevler tüm otomobili sarmaya başlayınca çevredeki vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine ulaşan ekipler yangını kısa sürede söndürürken, alevlerin sardığı otomobil kullanılamaz hale geldi.

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatırken, panik anları vatandaş kamerasına saniye saniye yansıdı.

Torpille oynayan çocuklar park halindeki aracı yaktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Torpille oynayan çocuklar park halindeki aracı yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement