Toshiba Ses Sistemleri; Ev Eğlencesi Deneyimini Mükemmel Kılıyor - Son Dakika
Güncel

Toshiba Ses Sistemleri; Ev Eğlencesi Deneyimini Mükemmel Kılıyor

Toshiba Ses Sistemleri; Ev Eğlencesi Deneyimini Mükemmel Kılıyor

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, ev eğlence deneyimini eksiksiz hale getiren yeni Sound Bar Ses Sistemleri ürün yelpazesini duyurdu.

13.11.2013 12:08  Güncelleme: 12:06

Toshiba'nın sunduğu üç yeni ürün, ses eğlencesinde ileri teknoloji, işlevsellik ve stili bir araya getirerek çeşitli tasarım ve ses ihtiyaçlarına karşılık veriyor.

Mini3D Sound Bar II

Mini3D II, büyük izlenimler bırakan küçük bir sound bar'dır. Kompakt yapısı ve şık tasarımı ile yer sıkıntısı çekilen tüm modern oturma odalarına kusursuz biçimde entegre olabiliyor. Gelişmiş ses teknolojisi ve çeşitli bağlantı seçenekleri ise Mini 3D II'yi çok fonksiyonlu bir ses cihazı haline getiriyor. Mini3D Sound Bar II, Sonic Emotion™ tarafından sunulan Absolute 3D® ses gücü ile sizi içine alan bir ses performansı sunuyor. Kullanıcının tüm odasını sesin en etkili olduğu alana çeviren Sonic Emotion™, sound bar'ın nereye yerleştirildiğinden bağımsız olarak nefes kesen bir 3D ses deneyimi sunuyor. Daha üstün bass performansı sunabilmek için harici bir kablosuz subwoofer eklenen sound bar; filmler, oyunlar ve müzik için tasarlanan ayrı ayar modları ile olağanüstü derinlikte sesler sunuyor. HDMI®, Bluetooth® ve NFC desteği seçenekleri sayesinde kullanıcılar kolaylıkla televizyon, laptop, tablet veya akıllı telefonlarına bağlanarak seçtikleri cihazın medya deneyimini arttıran güçlü bir hoparlör sisteminden faydalanabiliyorlar. Ek olarak, arka veya yan hoparlörleri bağlamak için karmaşık ayarlara veya ekstra kablolara gerek kalmadan rahatlıkla kurulum yapılabiliyor.

Toshiba SB3950M1 150 watt Sound Bar

SB3950M1,tek dokunuşla ses için televizyon, laptop, tablet veya akıllı telefonla kablo bağlantısı, Bluetooth® veya NFC aracılığıyla eşleştirildiğinde, daha büyük ölçekte ses performansı sunar. SB3950M1, Dolby® Digital ve DTS® 2.0 kanallı şifre çözücülerle birlikte televizyonlar için geliştirilen ileri seviye bir surround ses teknolojisi olan DTS® Studio Sound™ özelliği sayesinde ses içeriğinin kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için sesi yapısına göre ayırarak gerekli bölümlere dağıtır. Bu sürecin bir parçası olarak, DTS® Studio Sound™, odanın neresinde olduklarına bakmaksızın tüm dinleyicilerin aynı düzeyde ses kalitesinin tadını çıkarabilecekleri şekilde odanın etki alanını genişletir. Bu işlev, mono/stereo oynatma için genişletilmiş bir ses alanı ile bir araya geldiğinde, hoparlörün ayarı ne olursa olsun ses çıkışının en yüksek kalitede olmasını sağlar. Bunun yanı sıra DTS® Studio Sound™ konuşmaların daha net ve anlaşılır olmasını sağlayan diyalog iyileştirme ile zengin, düşük frekanslı sesler üretilmesini sağlayan bass güçlendirme özelliklerine de sahiptir.

Dolby® Digital ve DTS® 2.0 kanal şifre çözücüler, ses içeriklerinin her zaman en iyi durumda olmalarını sağlar. Böylece dinleyiciler sesleri her zaman olmaları gerektiği gibi duyarlar. Ayrıca ritmin yoğun olduğu parçalar dinlemek için daha da fazla bass sunan harici bir kablosuz subwoofer da bulunuyor. Toshiba'nın mevcut TV ürünlerine de uyum sağlayan SB3950M1, çok yönlülüğü ve optimizasyonu ile standart bir sound bar biçiminde kullanıcıların ev eğlence sistemlerini mükemmel hale getiriyor.

Toshiba SB3950E1 40 watt Sound Bar

Toshiba SB3950E1, daha yoğun bir ses deneyimi için çeşitli DTS® ve Dolby® teknolojileri sunan uygun fiyatlı klasik bir sound bar'dır. Tüm ev eğlence sistemlerine uyum sağlayacak biçimde tasarlanan SB3950E1, DTS® Tru Surround™ son ses işleme ve Dolby® Digital ile DTS® 2.0 kanal şifre çözücüler ile donatıldı. Bu kombinasyon, sesleri akıllı biçimde geri yükleyerek, duyulmaları gerektiği gibi daha gerçekçi bir sinematik ses performansı sunacak biçimde düzenler. Ek olarak, SB3950E1 oldukça kolay bir kuruluma sahiptir. Kullanıcıların tek yapması gereken fişe takarak müzik dinlemeye başlamaktır. Sound bar istendiği takdirde duvara da monte edilebilir.

Toshiba Mini 3D Sound Bar II

· Sonic Emotion™ tarafından sunulan Absolute3D Sound®

· Ses çıkışı: 90W toplam güç (4x 15W + 30Wharici kablosuz subwoofer)

· Bluetooth® ve NFC

· Bağlantı seçenekleri: CEC ve ARC desteğiile HDMI® (2x giriş, 1x çıkış), 3,5mm hat girişi, optik girişi

· Özellikler: 3 ayarlanabilir bass seviyesi, ön ayarlı ekolayzer, Sağ/orta/sol ses efekti seçimi

· Uzaktan kumanda

· Renk: Siyah

· Boyutlar:

- Sound Bar: 290 (G) x 72 (Y) x 100 (D) mm

- Subwoofer:220 (G) x 246 (Y) x 220 (D) mm

Toshiba SB3950M1 150 Watt Sound Bar

· DTS® Studio Sound™, DTS®2.0 Channel, Dolby® Digital

· Ses çıkışı:

- Sound Bar: 80W toplam güç: 40W x2

- Kablosuz Subwoofer: 70W

· Bağlantı seçenekleri: HDMI® (2xgiriş, 1x çıkış), 3,5mm hat girişi, optik girişi

· Bluetooth® ve NFC

· CEC ve ARC desteği

· Uzaktan kumanda

· Duvara montaj kiti

· Renk: Siyah

· Boyutlar:

- SoundBar:889mm(U) x 92,7mm(Y) x 57mm (D)

- Subwoofer:307mm(Y)x 220mm(G) x 300mm (D)

Toshiba SB3950E1 40 Watt Sound Bar

· DTS® TruSurround™, DTS®2.0 Kanal şifre çözme, Dolby® Digital

· Ses çıkışı: 40W toplam güç: 20W x2

· Bağlantı seçenekleri: 3,5mm hat girişi, optik girişi

· Duvara montaj kiti

· Boyutlar:889mm(U) x 92,7mm(Y) x 57mm (D)

Toshiba ürünleri Türkiye Distribütörü TNB A.Ş. Hakkında

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Toshiba'nın notebook, tüketici elektroniği ürünleri, depolama birimleri ve aydınlatma sistemlerinin Türkiye distribütörlüğünü 1996 yılından beri yapmaktadır. Özellikle çevre konusundaki hassasiyeti ile tanınan ve kendi sınıfında en çevreci ürünlere imza atan Toshiba, çevre dostu yeni LED TV modelleri, LED ekranlı notebookları ve yeni LED lambaları ile daha az enerji tüketimi sağlarken, daha uzun kullanım ömrü, daha iyi görüntü, daha sağlıklı iş ve eğlence ortamı sunmaktadır. En yenilikçi ürünleri tüketici ile buluşturmaya devam eden TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, 2011 yılında ilk gözlüksüz 3D notebook'u, 2012 yılında ise Gözlüksüz 3D TV'yi tüketicinin beğenisine sunmuştur. TNB A.Ş. teknolojide araştırmanın ve yeniliklerin bitmeyen bir yol olduğu felsefesi ile birçok konuda ilkleri gerçekleştirmeye devam etmektedir. Bölgesindeki ülkelerarasındaki en başarılı distribütör ödülünü 1996'dan beri defalarca kazanan TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. kırdığı dünya rekorları ve satış başarıları ile ivmesini arttırarak yoluna devam etmektedir. 3.000'e yakın uzman bayisi ve değer katan iş ortakları ile beraber daha nice başarıları hedeflemektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Toshiba Ses Sistemleri; Ev Eğlencesi Deneyimini Mükemmel Kılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement