Toyota Plaza Alj'ye Ödül - Son Dakika
Güncel

Toyota Plaza Alj'ye Ödül

ALJ Otomotiv AŞ, Toyota Bayi Ağı içinde düzenlenen 2014 Ödül Programı çerçevesinde birçok kategoride ödüle layık görüldü.

27.03.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALJ Otomotiv AŞ, Toyota Bayi Ağı içinde düzenlenen 2014 Ödül Programı çerçevesinde birçok kategoride ödüle layık görüldü.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre; Toyota Plaza ALJ İstanbul, "Bayi Performans", "Bayi Satış Performansı", "Mutlak Müşteri Memnuniyeti" ve "Üstün Başarı Ödülleri" kategorilerinde birinciliğe layık görüldü.

Toyota Plaza ALJ İstanbul, "Satış Sonrası Performans Ödülleri"nde de ikincilik ödülünü alırken, birincilik Toyota Plaza ALJ Ankara'nın oldu. Toyota Plaza ALJ Ankara, "Bayi Satış Performans Ödülleri"nde ise ikinciliği elde etti.

İstanbul Çekmeköy'de 8 bin, Ankara'da da 11 bin metrekarelik alanda Toyota'nın satış, servis, yedek parça, sigorta ve ikinci el hizmetlerini uzman ekip kadrosuyla yürüten ALJ Otomotiv AŞ için müşteri memnuniyeti ilk sırada yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ALJ Otomotiv AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökhan Aşıkoğlu, Toyota'nın insana saygı prensibini ilke edinmiş ALJ markasını en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, "Müşterilerimize verdiğimiz ürün ve servislerin kalitesini artırmak için durmadan çalışıyoruz. Sürekli gelişim, topluma katkı ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızın bir sonucu olarak bu ödüllere layık görüldük. Tüm çalışanlarımızın gayretiyle bu başarıyı elde ettik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toyota Plaza Alj'ye Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement