Trabzon Bakan Soylu: Az Konuşacağız, Çok Iş Yapacağız - Son Dakika
Güncel

Trabzon Bakan Soylu: Az Konuşacağız, Çok Iş Yapacağız

Trabzon Bakan Soylu: Az Konuşacağız, Çok Iş Yapacağız

Bakan Soylu: Az konuşacağız, çok iş yapacağız (3)BAKAN SOYLU TEMEL ATTIİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da Ortahisar Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Bitki müzesi ve Ekopark projesinin temel atma törenine katıldı.

28.10.2016 18:40

Bakan Soylu: Az konuşacağız, çok iş yapacağız (3)

BAKAN SOYLU TEMEL ATTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da Ortahisar Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Bitki müzesi ve Ekopark projesinin temel atma törenine katıldı.

Kente farklı bir görüntü katmak amacıyla planlanan ve bir çok farklı dinlenme alanının oluşturulacağı projenin tanıtımı sonrası konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ülkede kişi başı gelirin 3 bin dolarlardan 10 bin dolarlara çıkarıldığını anlattı. "Güzelliklere layık bir milletiz" diyen Bakan Soylu, ' 21'inci asra iyi başladık. Bir tarafta memleketimizin yarınlara umutla bakmasını terörle engellemeye çalışanlar var. Bir tarafta da hedeflerinden ayrılmayan, ülkenin mutlu, barış içinde yaşamasını kendisine rehber edinen bir anlayış var. Biliniz ki Allah' ta, medeniyette bizimle beraberdir. Hiç bir endişeniz olmasın. Devlete kafa tutmaya çalışanlara, kamu düzenini bertaraf etmeye çalışanlara karşı işimizi yapıyoruzö dedi.

DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKILMALI

Ezan okunduğu için konuşmasına ara veren Bakan Soylu, ardından da demokrasiye sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi ve açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Demokrasiyi kirletmeye çalışanlara karşı demokrasiye sahip çıkalım. Hukukun içinde yolumuza ve yolculuğumuza devam edelim. Biz milletin temsilcileriyiz. Doğru yaparsak milletimiz teşekkür eder, takdir eder. Önemli olan millete hizmet bırakmaktır. Cumhurbaşkanımızın güzel bir sözü var siyaset yapana, millete hizmet edene; 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri' diye."

TÜRKİYE YOLCULUĞUNA YENİ BAŞLAMIŞTIR

Terör ve kendileriyle uğraşanlara diyecek sözlerinin olduğunu vurgulayan Bakan Soylu, 'Endişe içinde olmayın. Teröre de, bizimle uğraşanlara da diyecek sözümüz ve yapacaklarımız var. Biz burada rahatken evlatlarımız Tendürek dağında mücadele veriyor. Hakkari'de, Mardin'de her yerde büyük bir mücadele ortaya koyuyorlar. O çocuklar orada büyük mücadeleyi ortaya koyarken biz de geleceğimiz adına bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Yapacak çok işimiz var. Türkiye yolculuğuna yeni başlamıştır. Cumhuriyet ile attığı temel, 21'inci yüzyılda demokrasi ve kalkınma ile, milletin birliği, ideali ve anlayışıyla taçlandırarak yoluna devam ediyor. Hiç geriye gitmeyeceğiz. Hep ileri gideceğizö diyerek konuşmasını noktaladı.

Bakan Soylu ve beraberindeki protokol, daha sonra butona basarak projenin temelini attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Bakan Soylu: Az Konuşacağız, Çok Iş Yapacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement