Trabzon'da Havai Fişekli Referandum Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Havai Fişekli Referandum Kutlaması

Trabzon'da havai fişekli referandum kutlamasıCUMHURBAŞKANLIĞI hükümet sistemini öngören referandum sonuçları ülke genelinde netleşmeye başlarken, Trabzon'da AK partili seçmenler de Atatürk Alanı'nda toplanarak seçim sonuçlarını havai fişek gösterileriyle kutladı.

17.04.2017 11:29

Trabzon'da havai fişekli referandum kutlaması

CUMHURBAŞKANLIĞI hükümet sistemini öngören referandum sonuçları ülke genelinde netleşmeye başlarken, Trabzon'da AK partili seçmenler de Atatürk Alanı'nda toplanarak seçim sonuçlarını havai fişek gösterileriyle kutladı.

Anayasa değişikliği referandumunda resmi olmayan verilere göre Trabzon'da halk oylaması sonuçları yüzde 66.50 'Evet', yüzde 33.50 oranında da 'Hayır' oyuyla oluştu. Katılım oranın yüzde 85'e ulaştığı seçimin resmi olmayan sonuçları sonrası Trabzon'da çok sayıda Ak partili seçmen Atatürk Alanı'ndaki parti il binası önünde toplanarak seçim sonuçlarını kutladı. Türk bayrağının yanı sıra 'Evet' yazılı bayraklar taşıyan kalabalığı AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve parti teşkilat üyeleri parti binasının balkonundan selamladı. Ülke genelinde sonuçların netleşmeye başlamasının ardından Ak Partiler, seçim zaferini havai fişek gösterisiyle kutladı. Yaklaşık 15 dakika boyunca süren havai fişek gösterisi sonrası kalabalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için sloganlar attı. Çok sayıda polis ekiplerinin de güvenlik önlemi aldığı kutlamalara çevreden geçen araçlar da korna çalarak eşlik etti.

Görüntü sıralaması

Kutlamadan görüntüler

Detaylar

Haber: Fatih TURAN Kamera: Osman ŞİŞKO/ TRABZON (DHA)

(Tür: Yurt)

Trabzon\'da Havai Fişekli Referandum Kutlaması
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Havai Fişekli Referandum Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement