Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı Hopikoğlu Can Maxim Transferinde Aziz Yıldırım Engelini Aştık - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı Hopikoğlu Can Maxim Transferinde Aziz Yıldırım Engelini Aştık

Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı Hopikoğlu Can Maxim Transferinde Aziz Yıldırım Engelini Aştık

Carizma Şov'un yaptığı gösteriyle başlayan gecede ardından basketbol takımı sporcuları taraftarlara tanıtıldı.

06.09.2013 22:12

Carizma Şov'un yaptığı gösteriyle başlayan gecede ardından basketbol takımı sporcuları taraftarlara tanıtıldı. Yaklaşık 3 bin taraftar önünde gerçekleştirilen açılış törenine İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Trabzonspor Eski Başkan Adayı Muarrem Usta ve çok sayıda davetli de katıldı. Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, basketbol liginde hedeflerinin ligi ilk 8 arasında tamamlayarak play-off'lara kalmak olduğunu vurguladı.

HOPİKOĞLU FENERBAHÇE İÇİNDEKİ BAZI DOSTLARIMIZ SAYESİNDE TRANSFER GERÇEKLEŞTİ

Hopikoğlu, Fenerbahçe Ülker'den transfer ettikleri Can Maxim Mutaf'ı alırken ciddi güçlükler yaşadıklarını belirterek, 2 aydır Can Maxim Mutaf'ı almak için uğraşıyorduk. Ama sürekli Aziz Yıldırım engeli ile karşılaştık. En sonunda Fenerbahçe kulübü içerisinde Trabzonspor'un dostluğuna inanan bazı kişilerin devreye girmesiyle de bu transferi gerçekleştirdik. Çok değer verdiğimiz önemli bir oyuncu. Fenerbahçeliydi şimdi Trabzonsporlu oldu ve bu forma için elinden geleni yapacağından eminim. Kaya Peker ve Tutku Açık'a da bize transfer olurken gösterdikleri özverinden dolayı teşekkür ediyoruz dedi. Ardından basketbol takımı sporcuları taraftarları selamladı. Gecenin sonunda ise Karadenizli sanatçı Resul Dindar bir konser verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı Hopikoğlu Can Maxim Transferinde Aziz Yıldırım Engelini Aştık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement