Trabzonspor, Yedek Ağırlıklı Kadrosuyla Adana'ya Gitti - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor, Yedek Ağırlıklı Kadrosuyla Adana'ya Gitti

Trabzonspor, Yedek Ağırlıklı Kadrosuyla Adana\'ya Gitti

Trabzonspor, yedek ağırlıklı kadrosuyla Adana'ya gitti Ömür AVCITRABZON, (DHA) Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda yarın akşam deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı için Adana'ya gitti.

11.01.2016 13:43

Trabzonspor, yedek ağırlıklı kadrosuyla Adana'ya gitti

Ömür AVCITRABZON, (DHA)

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda yarın akşam deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı için Adana'ya gitti. Bir çok as oyuncusunu kafileye almayan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, genç takımdan oyuncuları kadroya dahil etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk üç maçını kazanarak grupta 9 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor, 4 puanla ikinci sıradaki rakibi Adanaspor'la yarın deplasmanda yapacağı maç için saat 12.30'da Pegasus Havayolları'nın tarifeli uçağıyla Adana'ya hareket etti. Bordo-mavililer, bugün saat 09.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Adanaspor maçı hazırlıklarını da tamamladı.

AS OYUNCULAR YOK

Grupta son 16 turuna çıkmayı daha önce garantileyen Trabzonspor'da teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Onur, Erkan, Mehmet Ekici, Mbia, Cavanda, N'Doye ve Marko Marin gibi as oyuncuları kadroya almadı. Trabzonspor'da Cardozo sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavi görürken, Brezilyalı stoper Douglas Franco ise izinsiz olarak bir süredir antrenmanlara çıkmıyor. Tekelioğlu, bu futbolcuların yerine altyapıdan Yavuz, Ramazan, Melih ve Yusuf Yazıcı ile fazla forma şansı bulamayan Alper Uludağ, Fatih Atik ve Musa Nizam'ı kafileye dahil etti.

KUPA BİZİM İÇİN AVRUPA KAPISI

Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, grup birincisi olmanın kendilerine önemli bir avantaj yaratacağını belirterek, 'Birinci olmanın avantajı var. Eleme turunda bir başka grubun ikincisiyle tek maç ve kendi sahanda oynayacaksın. Çok önemli bir avantaj. Yani son 16'ya kaldığımız zaman kendi sahamızda oynayacağımız tek maçla son 8'e kalabileceğiz. Seri başı olacağız. Dolayısıyla son 4'e kadar Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray elenmemişseler onlara rastlamadan yolumuza devam edeceğiz. Bu da Avrupa kupaları yolunda bize önemli bir kapıdır. Avrupa'ya gitmenin en kolay kapısı kupadır' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda daha önce oynadığı üç maçta Nazilli Belediyespor'u 2-0, Gaziantepspor'u 2-1, Adanaspor'u 3-0 yenen Trabzonspor, 9 puanla lider durumda bulunuyor. En yakın rakibi 4 puanlı Adanaspor'la yarın oynayacağı maçı kazanması halinde bordo-mavililer grup birinciliğini de 2 maç kala garantilemiş olacak. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda yarın saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek.

TRABZONSPOR'UN ADANASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Uğurcan ' Fatih Atik, Mustafa, Aykut, Musa Nizam ' Aytaç, Okay ' Özer, Soner, Yusuf ' Deniz

SAKAT Cardozo

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor, Yedek Ağırlıklı Kadrosuyla Adana'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement