Trafikte tartışma sonucu hastanede silahlı saldırı - Son Dakika
Güncel

Trafikte tartışma sonucu hastanede silahlı saldırı

Trafikte tartışma sonucu hastanede silahlı saldırı

Adana'da trafikte tartışan bir grup genç arasında çıkan kavganın ardından bir kişi hastaneye giderek bilgi almak için içeri girdi. Ancak içeride karşılaştığı kalabalıktan korkan genç, belindeki tabancayı çıkararak havaya ateş açtıktan sonra kaçtı. Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Üçüncü şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

03.08.2023 10:37

ADANA'da trafikte tartıştığı M.T.'yi (17) darbedip kaçan Ahmet E. (24), kardeşi Yiğit E. (21) ile arkadaşı Harun A.'yı arayıp, durumu anlattı. M.T. ile ilgili bilgi almak için Yiğit E. ile birlikte hastaneye giden Harun A., içeri girince havaya 2 el ateş açıp, kaçtı. Harun A., ifadesinde, "Hastaneye girdiğimde karşı gruptan 20 kişiyi görünce korktum. Havaya ateş açıp, kaçtım" dedi.

Olay, 30 Temmuz akşam saatlerinde Yüreğir ilçesi Kozan Caddesi'nde meydana geldi. Motosiklet sürücüleri Ahmet E. ile M.T., arasında trafikte 'yol vermeme' meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü, Ahmet E., M.T.'yi darbedip, kaçtı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. M.T., ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. M.T. tedaviye alınırken, yakınları da hastaneye gitti.

Kaçan Ahmet E. cep telefonu ile kardeşi Yiğit E.'yi (21) arayıp, Kozan Caddesi'nde biri ile tartışıp darbettiğini, durumuna ilişkin hastaneye gidip, bilgi almasını istedi. Bunun üzerine Yiğit E. ile Ahmet E.'nin arkadaşı Harun A., Yüreğir Devlet Hastanesi'ne gitti. İçeride M.T.'nin yakınları ile karşılaşan Harun A., belindeki ruhsatsız tabanca ile havaya 2 el ateş açtı. O anlar hastanenin güvenlik kamerasına yansırken, Harun A. ile Yiğit E. kaçtı.2 ŞÜPHELİDEN 1'İ TUTUKLANDIPolis, Ahmet E. ile Harun A.'yı gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelilerden Ahmet E., M.T.'nin tartışma sırasında tabanca ile tehdit ettiğini, bunun üzerine de kavga çıktığını anlattı. Harun A. ise ifadesinde, "Hastaneye girdiğimde karşı gruptan 20 kişiyi görünce korktum. Havaya ateş açıp, kaçtım" dedi.İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen iki şüpheliden Ahmet E. tutuklandı, Harun A. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yiğit E.'yi yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafikte tartışma sonucu hastanede silahlı saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement