TTNET'in Dijital Müzik Platformu - Son Dakika
Güncel

TTNET'in Dijital Müzik Platformu

TTNET\'in Dijital Müzik Platformu

Tarkan'ın eşlik ettiği Ozan Çolakoğlu ile Rihanna TTNET Müzik'te yaza damga vurdu

10.09.2012 09:35

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu

TTNET Müzik, ağustos ayında müzikseverlerin en çok dinlediği yerli ve yabancı şarkıları belirledi. TTNET Müzik'in yerli listesinde birinci sırada, Tarkan'ın konuk olduğu Ozan Doğulu şarkısı "Aşk Gitti Bizden" yer alırken, yabancı listenin birincisi ise bütün bir yaza damgasına vuran "Where Have You Been" ile yine Rihanna oldu. TTNET Müzik'te müzikseverler 3 milyona yakın şarkıyı ücretsiz olarak dinleyebildikleri gibi "tek şarkı", "albüm" veya "paket satın alma" seçenekleriyle indirme şansına da sahipler.

TTNET Müzik'te ağustos ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı şarkılar belli oldu. Tarkan'ın konuk olduğu Ozan Çolakoğlu şarkısı "Aşk Gitti Bizden", TTNET Müzik yerli listesinin zirvesinde yer aldı. "Aşk Gitti Bizden" ağustos ayının 1 numaralı şarkısı olurken, TTNET Müzik'te tüm yaz boyunca en çok dinlenen şarkılar arasında bulunarak dikkat çekti. Pop müziğin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli'nin "Bir Yanlış Kaç Doğru" adlı şarkısı ise TTNET Müzik listesinde 2 numarada yer aldı. Yalın'ın dinlenme rekorları kıran son hit parçası "Kasma" ise ağustosta en çok dinlenen üçüncü şarkı oldu.

Rihanna yine zirvede

Yabancı listenin birincisi yine değişmedi. Bütün bir yaz zirvedeki yerini kaptırmayan Rihanna, "Where Have You Been" adlı şarkısıyla ağustos ayında da birinci oldu. Rihanna'nın "Where Have You Been" ile birlikte TTNET Müzik'in ağustos ayına ait ilk 20 listesinde toplam beş şarkısı bulunuyor. Rihanna tüm yaz döneminde en çok dinlenen yabancı şarkıcı olarak dikkat çekiyor. İki numarada Romanyalı şarkıcı Inna, "Caliente" isimli hareketli ve enerjik şarkısı ile yer alıyor. Michel Telo ise dillerden düşmeyen "Ai Se Eu Te Pego" adlı şarkısı ile ağustos ayında TTNET Müzik'in yabancı listesinin üçüncü sırasında bulunuyor.

Tek şarkı 1, albüm 4 TL

Müzikseverler TTNET Müzik'te yer alan tüm şarkıları ücretsiz olarak dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik'ten şarkı indirmek de çok kolay. TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar tek bir şarkıyı ya da albümü artık tek bir "tık" ile kolayca indirebiliyorlar. TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 TL'ye, yerli albümler ise 4 TL'ye satın alınabiliyor, ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti ise yine aynı şekilde devam ediyor. TTNET Müzik paketine kullanıcılar ayda sadece 3 TL'ye üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyor. TTNET Müzik kullanıcıları mobil ödeme ile 4 TL'ye 100 şarkı paketi satın alabiliyorlar. Böylece müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyorlar.

TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkı, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TTNET'in Dijital Müzik Platformu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement