Ttnet Müzik'te Kasımda "Sen Yarim İdun" ve "Gangnam Style" Zirvedeydi - Son Dakika
Güncel

Ttnet Müzik'te Kasımda "Sen Yarim İdun" ve "Gangnam Style" Zirvedeydi

Ttnet Müzik\'te Kasımda "Sen Yarim İdun" ve "Gangnam Style" Zirvedeydi

TTNET Müzik'te kasım ayında en çok dinlenen yerli listenin zirvesinde "Evim Sensin" filminin şarkısı "Sen Yarim İdun", yabancı listenin ilk sırasında ise "Gangnam Style" yer aldı.

14.12.2012 11:11

TTNET Müzik'te kasım ayında en çok dinlenen yerli listenin zirvesinde "Evim Sensin" filminin şarkısı "Sen Yarim İdun", yabancı listenin ilk sırasında ise "Gangnam Style" yer aldı.

Yapılan açıklamaya göre, TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik'te, kasım ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı şarkılar belirlendi. Yerli listede ilk sırada "Evim Sensin" filminin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Fahriye Evcen-in birlikte söylediği "Sen Yarim İdun" yer aldı.

Türk rock müzik grubu Gripin'in yeni şarkısı "Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar" yerli listede 2. sırada, Model grubunun konuk olduğu Ozan Doğulu şarkısı "Dağılmak İstiyorum" da 3. sırada bulundu.

TTNET Müzik'te en çok dinlenen yabancı şarkı sırlamasında ise Güney Koreli şarkıcı Psy "Gangnam Style" şarkısı birinci, Rihanna "Diamonds" adlı şarkısı ikinci, "Where Have You Been" şarkısı da üçüncü oldu.

- Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor-

TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor. Kullanıcılar dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyor. Ayrıca

"http://www.facebook.com/kullanıcı adı/music" adresi üzerinden tüm kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyor.

-Tek şarkı 1 lira, albüm 4 lira-

TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar tek bir şarkıyı ya da albümü artık tek bir -tık- ile kolayca indirebiliyorlar. TTNET Müzik'te bir şarkı 1 liraya, yerli albümler ise 4 liraya satın alınabiliyor. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti de devam ediyor. TTNET Müzik paketine kullanıcılar ayda sadece 3 liraya üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyor. TTNET Müzik kullanıcıları mobil ödeme ile 4 liraya 100 şarkı paketi satın alabiliyorlar.

TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkı, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet Müzik'te Kasımda 'Sen Yarim İdun' ve 'Gangnam Style' Zirvedeydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement