"Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi 2. Toplantısı" gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

"Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi 2. Toplantısı" gerçekleşti

"Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi 2. Toplantısı" gerçekleşti

"Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi'nin" ikinci toplantısı 21 Ekim tarihinde İstanbul Kozyatağı Hilton Hotel'de gerçekleştirildi.

01.11.2016 16:24  Güncelleme: 16:25

Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi'nin Kısa Vadeli Eylem Planları'nın belirlenmesi amacıyla düzenlenen "Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi 2. Toplantısı" 44 kuruluşun yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Toplantıda; Rinspeed firmasının kurucusu ve CEO'su Frank Rinderknecht tarafından "Mobility of Tomorrow" ve İSBAK A.Ş. Akıllı Şehirler Koordinatörü Mustafa Eruyar tarafından "Akıllı Şehirlerde Akıllı Hareketlilik" konularında sunum yapıldı. TÜBİTAK Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi Koordinatörü Doç. Dr. Nevin Taşaltın tarafından "Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi'nin Kısa Vadeli Eylem Planları" paylaşıldı.

Toplantıya, konuyla ilgili 44 kuruluşun (firma, üniversite, araştırma merkezi, dernek, teknokent, teknopark, ticaret ve sanayi odası) temsilcileri ile TÜBİTAK MAM ve TÜBİTAK BİLGEM'in Birim/Enstitü temsilcileri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi 2. Toplantısı' gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement