Tümsiad Vali Mutlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Tümsiad Vali Mutlu'yu Ziyaret Etti

Tümsiad Vali Mutlu\'yu Ziyaret Etti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal ve yönetimi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret etti.

23.08.2013 14:20

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal ve yönetimi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret etti.

TÜMSİAD'dan yapılan açıklamada, Başkan Topal'ın Vali Mutlu'ya çalışma ve projeler hakkında bilgi verdiği belirtildi.

Topal, TÜMSİAD olarak bir çok ülkeye açıldıklarını ve bundan sonraki hedeflerinin Ortadoğu ve Balkanlar olduğunu kaydederek, "Başbakan'ın vizyonunu biz de sahiplendik ve pazarımızı genişlettik. Özellikle Afrika'ya, Orta Doğu'ya, Güney Afrika'da Cezayir ve Tunus'a açıldık. Ülkemizle birlikte hareket ederek, riskleri minimize ediyoruz. Bundan sonraki süreçte hedef pazarlarımız arasında Ortadoğu ve Balkanlar olacak" ifadelerini kullandı.

Vali Hüseyin Avni Mutlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşların sosyal ve ekonomik hayattaki etkisine değindi.

Bir ülkenin refahında üretimin ve ticaret erbabının büyük payının olduğunu ifade eden Mutlu, "TÜMSİAD'ın yaptığı çalışmalarla ülkemizin refahına, marka oluşturma heyecanına katkı sağlayacağına inanıyorum. İş adamı yönünüzün yanı sıra yaptığınız sosyal faaliyetlerle de gurur duyduğumu ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.

Ziyarette Başkan Eyüp Topal ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mutlu'ya üzerine Lafza-i Celal tasvir edilmiş bir tablo hediye etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tümsiad Vali Mutlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement