Türk Yerel Hizmet-Sen'den Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Türk Yerel Hizmet-Sen'den Teşekkür Ziyaretleri

Türk Yerel Hizmet-Sen\'den Teşekkür Ziyaretleri

TÜRK Yerel Hizmet-Sen Manisa Şubesi, Azmi Açıkdil ve Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

14.05.2013 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRK Yerel Hizmet-Sen Manisa Şubesi, Manisa Belediyesi personeline yönelik düzenlenen ve Manisa Belediyesi'nin 3 otobüsle destek verdiği Çanakkale gezisi dönüşünün ardından Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil ve Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Manisa Belediyesi'nin 3 otobüsle destek verdiği Çanakkale gezisinden dönen Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şubesi yönetimi, ilk olarak Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü'yü ziyaret etti. Dernek Başkan Yardımcısı Metin Memiş, Başkan Yardımcısı Cem Çöllü'ye Çanakkale gezi hatırası olarak küçük bir hediye takdim etti. Gezilerine vermiş oldukları destekler nedeniyle Çöllü'ye teşekkürlerini sunan Memiş, Çanakkale gezisinin manevi anlamda etkili bir gezi olduğunu, katılan herkesin Manisa'ya mutlu döndüğünü ifade etti.

Çok anlamlı bir gezi oldu

Sendikanın ikinci teşekkür ziyareti de Belediye Başkan Vekili Mimar Azmi Açıkdil'e oldu. Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, Başkan Yardımcısı Metin Memiş, Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kenan Tozak ve yönetim kurulu üyeleri Açıkdil nezdinde Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e gezilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Çanakkale gezilerini 4 otobüsle gerçekleştirdiklerini, bunların 3 tanesinin Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün desteğiyle verildiğini ifade eden Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkan Yardımcısı Metin Memiş, "Her otobüsümüze gezinin anlamına uygun olarak birer isim verdik. Büyük otobüsümüzün adı 57. Alay'dı. Diğer otobüslerimizin adı Seyit Onbaşı, Ezineli Yahya Çavuş ve Gelibolu. 4 otobüsle gittik, 132 kişilik bir kafileyle. Ben daha önce de gitmiştim ama bunun kadar haz aldığım bir gezi de hatırlamıyorum. Kafile başkanlığımızı ve rehberliğimizi yapan Kenan Tozak hocamıza da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Çok güzel bir organizasyon yaptınız

Çanakkale'nin her Türk tarafından mutlaka gidilip, görülmesi gereken bir yer olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Mimar Azmi Açıkdil de, Manisa Belediyesi olarak kente Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nu kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün geziye otobüs desteği sağladığını hatırlatan Açıkdil, "Belediye Başkanımız sivil toplum kuruluşlarına ulaşımla ilgili destekler konusunda hassasiyet gösteriyor. Sizin de bu anlamlı gezinize böylesine bir katkıda bulundu. Çok güzel bir organizasyon yapmışsınız. Emeği geçen herkesi ayrı ayrı kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Yerel Hizmet-Sen'den Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement