Turkcell 20. Yaşını Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Turkcell 20. Yaşını Kutluyor

Turkcell 20. Yaşını Kutluyor

Turkcell Kurumsal İletişim Yöneticisi Gedik: "Bizim hedefimiz en üstün kaliteyi, en üstün teknolojiyi, en hızlı iletişim teknolojilerini müşterilerimize sunmak.

25.06.2014 14:01

Turkcell Kurumsal İletişim Yöneticisi Engin Gedik, hedeflerinin en üstün kaliteyi, teknolojiyi, en hızlı iletişim teknolojilerini müşterilerine sunmak olduğunu, 20 yılda 34,8 milyon aboneye ulaştıklarını söyledi.

Gedik, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Turkcell'in geride bıraktığı 20 yılı ve kurumun başarı hikayesini anlattı. Ardından gazetecilerle Bulvar AVM önüne giden Gedik, burada kurulan Turkcell teknoloji çadırının açılışını yaptı.

Türkiye'de cep telefonundan ilk kez "alo" dedikleri günün üzerinden 20 yıl geçtiğini ifade eden Gedik, Türkiye'nin teknoloji tarihinde pek çok kilometre taşını geride bıraktıklarını ve Turkcell'in 20. yılda iletişim teknolojilerinin bölgesel lideri olduğunu ifade etti.

"Turkcell olarak 20. yılımızı son olarak Samsun'da kutluyoruz" diyen Gedik, şöyle devam etti:

"Samsun'daki müşterilerimize Bulvar AVM önünde Türkiye'nin en büyük teknoloji çadırını kurduk. İletişimin 20 yılda geldiği bütün noktayı burada anlatıyoruz. Burada mobil evrimi ve mobil teknolojileri Turkcell'in gözünden müşterilere aktaracağız."

Turkcell olarak Samsun'da bir süredir yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında "Ekonomiye Kadın Gücü Projesi" ile kadınlara mikro kredi sağlayarak ekonomiye bin 179 kadın girişimci kazandırdıklarını anlatan Gedik, "Söz konusu proje kapsamında girişimci kadınlarımıza 2,7 milyon lira kredi miktarımız var. Keza 'Kardelenler Projesi' ile Samsun'daki genç kızlarımıza burs sağlıyoruz" dedi.

Kurum hedeflerinden söz eden Gedik, şunları kaydetti:

"Bizim hedefimiz en üstün kaliteyi, en üstün teknolojiyi, en hızlı iletişim teknolojilerini müşterilerimize sunmak. Turkcell olarak 20 yılda 34,8 milyon aboneye ulaştık. Ne kadar müşterimiz bizden memnun olur ve Turkcell'i kullanırlarsa biz de haklı bir gurur yaşayacağız. En hızlı, en üstün teknolojileri halkımıza sunmaya çalışıyoruz."

Turkcell teknoloji çadırı

Bulvar AVM önünde kurulan ve 25-29 Haziran tarihleri arasında açık kalacak teknoloji çadırında Turkcell'in müşterilerine desteği ile geçirdiği 20 yıllık süreç, akılda kalan reklamlar, fotoğraflar ve anılarla anlatılıyor. Çadırda, ayrıca Turkcell'in ve Türkiye'nin 20 yılına damga vurmuş önemli olayların yanı sıra Türkiye'de iletişim tarihinde yer etmiş 20 yıllık cep telefonları müzesi de yer alıyor. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell 20. Yaşını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement