KAYSERİ/ Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Türkiye genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, Kayseri'de 11, Kırşehir'de 4 zanlı gözaltına alındı.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar ile Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu bulunduran ve satanlara yönelik 10 adreste eş zamanlı gerçekleştirilen operasyona, 37 ekip ve 120 polis katıldı.
Operasyonda, 2 tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, 2 fişek metamfetamin, 5 fişek sentetik kannabinoid ve uyuşturucu içiminde kullanılan çeşitli aparatlar ele geçirildi, 11 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.
Kırşehir
Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kent merkezi ve Kaman ilçesinde farklı adreslere düzenlenen operasyonda, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, tarihi eser olduğu tahmin edilen 1 adet sikke ve 350 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Operasyonda, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Son Dakika › Güncel › Türkiye Genelindeki Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.