Türkiye'nin 5'inci Yüz Nakli Yapılan Sert, Yılbaşını Ailesiyle Geçirecek - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin 5'inci Yüz Nakli Yapılan Sert, Yılbaşını Ailesiyle Geçirecek

Türkiye\'nin 5\'inci Yüz Nakli Yapılan Sert, Yılbaşını Ailesiyle Geçirecek

Türkiye'nin 5'inci yüz ve ilk çene nakli yapılan Recep Sert, yılbaşını ailesiyle geçirmek üzere memleketi Bursa'ya gitti 7'nci yüz nakli yapılan Recep Kaya ise yoğun bakımdan çıkarıldı.

31.12.2013 14:27

Türkiye'nin beşinci yüz ve ilk çene nakli yapılan 27 yaşındaki Recep Sert, yılbaşını ailesiyle geçirecek.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer ve ekibince Özkan tarafından, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Türkiye'nin 5'inci yüz ve ilk çene nakli yapılan Recep Sert, ağabeyi Güven Sert ile yeni yılı ailesiyle geçirmek üzere otobüsle Bursa'nın İnegöl ilçesine gitti.

Ağabey Sert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin çok heyacanlı olduğunu belirterek, evde bir hafta kalacaklarını, daha sonra hastaneye döneceklerini söyledi. Sert, kardeşinin ailesiyle buluşacağından dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar, 4'üncü yüz nakli yapılan Turan Çolak ile 6'ncı yüz nakli yapılan Salih Üslün'ün yılbaşını hastanede geçireceği öğrenildi.

Recep Kaya'nın sağlık durumu

7'nci yüz nakli yapılan Recep Kaya'nın hastanedeki tedavisi de sürüyor. Kaya'nın genel sağlık durumunun iyi olduğu, yoğun bakımdan çıkarılarak servise alındığı ve uyanık olduğu bildirildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin 5'inci Yüz Nakli Yapılan Sert, Yılbaşını Ailesiyle Geçirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement