Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları Gala'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları Gala'da Buluştu

Türkiye\'nin En Ünlü Youtuber\'ları Gala\'da Buluştu

Sosyal medyada binlerce takipçileri ve milyonlarca izlenme oranları olan ünlü sosyal medya fenomenlerinin ilk uzun metrajlı filmi "Facia Üçlü'nün" galası, Kanyon Cinemaximum'da yapıldı.

17.08.2018 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya analiz raporlarına göre Youtube'da 1 milyon takipçiye sahip Facia Üçlü'nün, tıklanma sayılarıise 323.586.186'yı buluyor. Facebook'ta 1 milyon , İnstagram'da daözel sayfaları ile beraber yasal sayfalarının toplam takipçi sayısı 3 milyonu geçiyor.

Bugüne kadar arkalarındaki milyonlarca takipçi ve izleyiciden aldıkları güçle Türkiye Sinemasında komedi türüne taze kan olmaya geliyorlar. 'Kemal Sunal ve Şener Şen'in samimi mizah anlayışlarını devam ettirme niyetiyle' yola çıkan Facia Üçlü; artık sosyal medyanın sınırlarını aşıyor. Sosyal Medya'nın fenomen isimleri beyaz perdeye taşınıyor.

Başrollerini Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül'ün paylaştığı filmdebu isimlerin yanı sıra Deniz Oral, Hülya Şen, Yakıp Yavru, Berna Üçkaleler, Nez Demir, Selçuk Büyük gibi ünlü isimler de yer aldı. Filmin oyuncularının tam kadro katıldığı gala gecesine ünlü oyuncular ve sosyal medya fenomenleri de yoğun ilgi gösterdiler. Filmin senaryosunu Gurbet Gurur Cantürk kaleme aldı, yönetmen koltuğunda ise Ramazan Özer oturdu. Ömer Faruk Bostan, Ahmet Parlak ve Heijan gibi sanatçılar da müzikleri ile filme renk kattılar. Facia Üçlü filmi, Kurban Bayramının son günü 24 Ağustos'ta izleyiciyle buluşuyor.

TAM BİR ADANA KOMEDİSİ

Talihsiz tesadüfler sonucu hayatları kesişen üçlü, Emre'ye dedesinden kalan tarlaları almak için köyün yolunu tutar. Esas plan tarlaların üzerine konmakken Emre'nin muhtarın kızına aşık olması ile işler değişir. Kızı elde etmek için denemedikleri yol kalmayan üçlü işi araba yarışına kadar götürür. Ama araba yarışının ardından işler, hiç de tahmin etmedikleri noktalara gidecektir.

Yaza damgasını vuracak, içimizi ısıtacak sımsıcak bir Adana komedisi bizi bekliyor..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları Gala'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement