Türkiye'nin İlk Mıknatıs Adamı Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin İlk Mıknatıs Adamı Hayatını Kaybetti

Türkiye\'nin İlk Mıknatıs Adamı Hayatını Kaybetti

Nevşehir’in Avanos ilçesinde yaşayan Türkiye’nin ilk mıknatıs adamı Halis Ateş, solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

03.01.2016 14:33

Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan Türkiye'nin ilk mıknatıs adamı Halis Ateş, solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Türkiye'nin ilk mıknatıs adamı olarak gündeme gelen 54 yaşındaki Halis Ateş, tedavi gördüğü Nevşehir Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan Ateş, yapmış olduğu gösteriler ile son olarak Azeri rakibine meydan okumuş ve kendisinin dünyanın en iyi mıknatıs adamı olduğunu söylemişti.

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören 54 yaşındaki mıknatıs adam Halis Ateş, bu sabah saatlerinde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Ateş'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Nevşehir'in Avanos ilçesinde Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin İlk Mıknatıs Adamı Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement