– Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, bu hafta içerisinde Türkiye'ye uygulanan kısıtlamaların kaldırılması için belgeler paketinin hazır olacağını bildirdi.
Dvorkoviç gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu hafta içerisinde bütün anlaşmalar gerçekleştirilecek. Erdoğan ile Soçi'de varılan anlaşmaların neredeyse yüzde 99'u şu anda kağıtlarla belirli" dedi.
Aynı zamanda hükümetin de ilgili taslakları hazırladığını belirten Dvorkoviç, "Taslaklar üst düzey hazırlık halinde. Protokolleri imzalar imzalamaz kısıtlamalar kaldırılmaya başlanacak" dedi. - Moskova
Son Dakika › Güncel › Türkiye'ye Uygulanan Yaptırımlar, Protokollerin İmzalanmasıyla Kaldırılmaya Başlanacak' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.