İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iniş sırasında pistten çıkıp 3 parçaya ayrılan yolcu uçağından hafif yaralı kurtulan İzmirli Doğuş Bilgiç (24), korku dolu anları anlattı. İzmir Tofaş Basketbol Kulübü'nde basketbol antrenörlüğü yapan Bilgiç, "Uçak piste indikten sonra yerde hızla yoluna devam etti. Kısa süre sonra şiddetli bir şekilde sarsılıp aşağı doğru düştü. Ben kanatların arkasında oturuyordum ve uçağın gövdesi tam benim oturduğum bölümden yarıldı. Uçaktan çıkan herkes panik halindeydi" dedi.
İzmir- İstanbul seferini yapan özel bir havayollarına ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, saat 18.30'ta Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na indikten sonra duramayarak pistten çıktı. 50 metre kadar sürüklenen uçak 30-40 metreden toprak zemine düştü. Uçak burun ve kuyruğa yakın kısımlarından kırılarak 3'e bölündü. Kazada, 2 bebek, 175 yolcu ve 6 mürettebatın bulunduğu uçakta, 3 kişi yaşamını yitirdi.
Bilgiç, "Çok ciddi bir olayı çok şükür ucuz atlattım. Yaşadıklarım hayal gibi geliyor. Beni arayıp merak eden herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Güncel › Uçak kazasından yaralı kurutulan antrenör Bilgiç: Herkes panik halindeydi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?