Ukrayna'da Ekonomik Kriz Fuhuşun Yasallaşmasını Gündeme Getirdi - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'da Ekonomik Kriz Fuhuşun Yasallaşmasını Gündeme Getirdi

Ukrayna\'da Ekonomik Kriz Fuhuşun Yasallaşmasını Gündeme Getirdi

İç karışıklıklar ve ekonomik krizle boğuşan Ukrayna'da bütçe açığını kapamak için, bir milletvekilinin, fuhuşun yasallaşmasını teklif etmesi, ülkede gündem oldu.

30.05.2015 14:21  Güncelleme: 15:29

İç karışıklıklar ve ekonomik krizle boğuşan Ukrayna'da bütçe açığını kapamak için yeni bir öneri gündemde. Başbakan Arseni Yatsenyuk'un lideri olduğu "Halk Cephesi" adlı partiden milletvekili olan,Mihail Gavrilyuk, ülkede fuhuşun yasallaşmasını teklif etti.

"YURT DIŞINDAKİ GİBİ YAPMALIYIZ"

Ukrayna'da milletvekili Mihail Gavrilyuk, fuhuşun yasallaşması teklifinde bulundu. Milletvekili bunun gerekçesi olarak, "hayat kadınlarının tıbbi kontrol altına alınması gerekliliğini" gösterdi.

Böylece "zuhrevi maceracılığın" önüne geçilebileceğini savunan Gavrilyuk, "Yurt dışındaki gibi yapmalıyız. Oralarda genelevlerde hayat kadınları, hastalık olmaması için sağlık muayenesinden geçiyor. Ukrayna'daki bu hastalıkların önüne geçmek için hayat kadınlığını yasallaştırmamız gerekiyor" dedi.

"BİRİLERİNİN CEBİ YERİNE DEVLET KASASINA GİRMESİ DAHA İYİ"


Ukrayna'da güvenlik güçlerinin ve savcıların fuhuş yapanları ve yaptıranları rüşvet karşılığı koruduğuna dikkat çeken milletvekili, "Bu kaynakların birilerinin cebi yerine, devlet kasasına girmesi daha iyi. Hayat kadınlığından gelecek paralar bütçeyi doldurabilir" diye konuştu.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ukrayna'da Ekonomik Kriz Fuhuşun Yasallaşmasını Gündeme Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • MHP Lİ: KEMALİSTLER UKRAYNA YOLCUSU GODD BYY 5 10 Yanıtla
  • xxx: Yorumlari okuyunca sasirdim adam Turkiyedeki sistemi onermis. Turkiyede genel evler serbest degilmi . Ona tepki gostermiyorsunuz ordan alinan vergiye itiraz etmiyorsunuz burdan bos yorumlar yapiyorsunuz. Itiraz edecekseniz kendi ulkenizden baslayin bizde samimiyetninize inanalim. AKEPEnin turkiyesinde genel devlerden baya baya vergi aliniyor yemezler cakma tepki verenler 5 5 Yanıtla
  • ttt: batumda gördüğüm ukraynalı kızı anlatacak kelime bulamıyorum.melek gibi birseydi.bizde türk kızlarının kendisi anası babası kardesini cekiyoruz.ukraynada olmayı ve bır ukraynalıyla evlenmeyı ısterdım 7 3 Yanıtla
  • birisi: ulan burda bile yasal ya.... ulranyalı fahişelerin neden türkiyeye geldiği anlaşılfı. 10 0 Yanıtla
  • vatandaş: Zina çok büyük günahtır. Unutmayın ölümde var ! 6 3 Yanıtla
  • Passat B6: Bunu nasıl milletvekili yapmışlar anlamadım... Tecavüzcü Coşkuna benziyo... 6 2 Yanıtla
  • elazig li 23: Mide bulandirmaktan başka bişey değil iğrenç insanlar kötüler için yaşasın cehennem 4 3 Yanıtla
  • bosver: Ne sacma yorumlar var.terbiyesizler serefsizler diyolar ??turkide yasal diil mi genelevleri??devlet dunyanin vergisini aliyo Hayat kadinlarindan. 5 0 Yanıtla
  • AÇ KURT: Aşağılık devlet 2 2 Yanıtla
  • Abc: Burada yasal degilmi iyi düşünün 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement