Ukrayna'daki Olaylar - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'daki Olaylar

Ukrayna\'daki Olaylar

AB Komisyonu Genişleme ve Avrupa Komşuluk Siyasetinden Sorumlu Üyesi Stefan Füle, Kiev'de çıkan çatışmalarda yaralanan polisleri ziyaret etti.

13.02.2014 12:35

Ukrayna İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, AB Komisyonu Genişleme ve Avrupa Komşuluk Siyasetinden Sorumlu Üyesi Stefan Füle'nin Kiev'deki ziyaret programının bir parçası olarak, başkentte çıkan çatışmalarda yaralanan polisleri ziyaret ettiği bildirildi.

Bakanlığın merkez hastanesinde tedavi gören polislerle sohbet imkanı bulan AB Komiserine, İçişleri temsilcilerinin ayaklanmalar sırasında göstericilerin polisle çatışma videolarını gösterdiği bildirildi. AB Komiseri Füle, şu an kendisi için barikatların hangi tarafındaki insanların zarar gördüğünün önemi olmadığını, insanların bu olaylarda yaralanmasının önem teşkil ettiğini belirterek, insani açıdan yaralanan insanlara üzüntü duyduğunu ve profesyonel bir şekilde tedavi gerçekleştirdikleri için doktorlara teşekkür ettiğini kaydetti.

Füle'nin ziyareti sırasında "Politikacılara seslenmek istiyorum:  Günümüz ve gelecekteki Ukrayna'nın sorunlarını ele alırken, bazı kararlarının bu gibi sonuçlar doğurduğunun farkında olmalarına dikkati çekmek istiyorum" dediği belirtildi. - Kiev

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna'daki Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement