Ülkü ADATEPE'NİN CENAZESİ İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ (2)
LİMUZİN KİRALIKMIŞ
TEM Otoyolu'nun Akyazı İlçesi geçişinde dün akşam Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin ölümü, eşi ve şoförün yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın ilk belirlemelere göre aşırı hız ve dikkatsizlikten kaynaklandığı belirtildi.
Sakarya Valisi Mustafa Büyük, kazanın hemen ardından Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturma ve inceleme başlattığını belirterek, öncelikle kazanın meydana geldiği TEM'in Akyazı İlçesi geçişindeki bu noktada onarım çalışması ve yol daralması bulunmadığını, kaza yapılan aracın da limuzin ve kiralık olduğunun anlaşıldığını söyledi.
Vali Büyük halen soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, "Kazadan kısa bir süre önce bir dinlenme tesisinde mola verilmiş. Ülkü hanım orada cep telefonunu unutmuş. Yolda farkına varmışlar. Bu dinlenme tesisi ile unutulan telefon konusunda diğer telefonlarla irtibat sağlanmaya çalışılmış. Kazanın oluş şekline bakıldığında ise aşırı sürat ve dalgınlık olarak görülüyor" dedi. - Kocaeli/ İzmit
Son Dakika › Güncel › Ülkü Adatepe'nin Cenazesi İstanbul'a Gönderildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.