"UludağHer Mevsim Çok Güzel" - Son Dakika
Güncel

"UludağHer Mevsim Çok Güzel"

"UludağHer Mevsim Çok Güzel"

4 mevsim Uludağ Karma Fotoğraf Sergisi, Bursalı fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunuldu.

03.10.2012 14:29

Bursa Kent Konseyi Uludağ Çalışma Grubu, tarafından Keşiş Dağı'na 'Uludağ' adının verilmesinin 87. yılı anısına '3. Uludağ Buluşması' etkinlikleri kapsamında '4 Mevsim Uludağ' karma fotoğraf sergisi açıldı.

Tayyare Kültür Merkezi Cemal Nadir Güler Sanat Galerisi'nde açılışı gerçekleştirilen sergiye Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Geçmiş Dönem Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü Milli Parklar Şube Müdürü Adnan Gencer, Bursa Kent Konseyi Uludağ Çalışma Grubu Temcilsi Serdar Kuşku, Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda fotoğraf tutkunu katıldı. Serginin açılışında konuşan Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Uludağ'ın her mevsim çok güzel olduğunu ve bu sergi ile bir kez daha gözler önüne serildiğini söyledi. Uludağ'ın Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olduğunu belirten Pala, doğal güzellikleri ile sadece kışın değil 4 mevsim boyunca kullanılması gerektiğini vurguladı. Pala, serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bursalıların Uludağ'ı daha yakından tanımalarını amaçladıklarını belirten Bursa Kent Konseyi Uludağ Çalışma Grubu Temsilcisi Serdar Kuşku, sergide 8 fotoğrafçının toplam 55 eserinin bulunduğunu söyledi. Etkinliğin sonunda protokol tarafından eserleri bulunan sanatçılara plaket takdim edildi.

6 Ekim'e kadar açık kalacak sergide Erol Gündüz, Mustafa Akdemir, Mustafa Gallen, Neslişah Kuşku, Orhan Turhan, Selçuk Alpay, Serdar Kuşku ve Veysel Kaya'nın eserleri yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'UludağHer Mevsim Çok Güzel' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement