Ünal Demircioğlu Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ünal Demircioğlu Seçim Sonuçları

Ünal Demircioğlu Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Güzelyurt belediye başkan adayı olan Ünal Demircioğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Güzelyurt belediye başkan adayı olan Ünal Demircioğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Aksaray Güzelyurt ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Ünal Demircioğlu isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Aksaray Güzelyurt adayı Ünal Demircioğlu kimdir? AK Parti Aksaray Güzelyurt adayı Ünal Demircioğlu yüzde kaç oy aldı?

Ünal Demircioğlu Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Aksaray Güzelyurt belediye başkan adayı olarak gösterilen Ünal Demircioğlu Güzelyurt ilçesinde % 47,68 oranında oy almıştır. Güzelyurt ilçesinde % 47,68 oranında oy olan Ünal Demircioğlu adlı AK Parti adayı toplamda 780 adet oy sayısına ulaştı.

Ünal Demircioğlu Kimdir?

Ünal Demircioğlu Seçim Sonuçları

1963 yılında Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Aksaray'da tamamladı. Lise eğitimine Aksaray'da başlayan Demircioğlu, eğitimini Ankara Ulus Teknik Lisesi'nde bitirdi. Uludağ Universitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisiliği bölümünü okuyan Demircioğlu, İller Bankası Ankara Bölge Müdürlüğü'nde göreve başladı. 2014 yılından bu yana Güzelyurt Belediye Başkanlığı görevini yürüten Demircioğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Aksaray Güzelyurt ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ünal Demircioğlu Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement