Ünlü Doktor Bülent Zeren, Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Ünlü Doktor Bülent Zeren, Vefat Etti

Türkiye'nin en önemli spor hekimleri arasında gösterilen Op. Dr. Bülent Zeren, mide kanseri tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

08.02.2019 18:56  Güncelleme: 21:48

Türkiye'nin en önemli spor hekimleri arasında gösterilen Op. Dr. Bülent Zeren (71), mide kanseri tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Ünlü Doktor Bülent Zeren, Vefat Etti

10 GÜN ÖNCE YOĞUN BAKIMA ALINDI

Yaklaşık 6 aydır mide kanseri nedeniyle özel bir hastanede tedavi gören ve son zamanlarda aşırı kilo kaybeden Dr. Bülent Zeren, durumunun ağırlaşması üzerine yaklaşık 10 gün önce yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Hayatının 30 yılını Karşıyaka'ya adayan ve Karşıyaka Spor Tarihi Müzesi'nin de kurucularından biri olan Zeren, bu akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Aynı zamanda Karşıyaka Spor Adamları Derneği'nin başkanlığını da yapan Zeren, diz sakatlıkları tedavisinde sadece Türkiye'de değil dünyada da tanınan bir isimdi. Zeren'in cenazesinin ne zaman toprağa verileceği daha sonra belli olacak.

Ünlü Doktor Bülent Zeren, Vefat Etti
Ünlü Doktor Bülent Zeren, Vefat Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Doktor Bülent Zeren, Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • .: Allah rahmet eylesin abiye 20 0 Yanıtla
  • Cihan ERSOY: İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. 1 0 Yanıtla
  • Cihan Ersoy: İnna lillahi ve inna ileyhi racin. 1 0 Yanıtla
  • mesut uyar: allah rahmet eylesin ilmini tüm spor camiası için elinden geldiğince kulladı allah razı olsun mekanı cennet olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement