Ünlü Yazar Yekta Kopan Küçükçekmece'de - Son Dakika
Güncel

Ünlü Yazar Yekta Kopan Küçükçekmece'de

Ünlü Yazar Yekta Kopan Küçükçekmece\'de

Küçükçekmece Belediyesi, "Çocuk Okur Yazar Buluşmaları" kapsamında ünlü yazar ve sunucu Yekta Kopan'ı öğrencilerle bir araya getirdi.

12.04.2013 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi, "Çocuk Okur Yazar Buluşmaları" kapsamında ünlü yazar ve sunucu Yekta Kopan'ı öğrencilerle bir araya getirdi. Çocuk kitabı "Burun"un anlatıldığı programda, öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı.

Yıldız Savaşları, Dövüş Kulübü, Yüzüklerin Efendisi ve Maske gibi filmlerdeki seslendirmeleriyle beyaz perdenin görünmez efsanesi olan ünlü yazar, sunuculuğunu Görkem Yeltan'ın yaptığı programda çocuk kitabı "Burun"u Küçükçekmeceli öğrencilere anlattı. Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen söyleşide, 6 yaş öncesi için yazdığı ve Şilili ressam Alex Pelayo tarafından resimlenen çocuk kitabı "Burun"u ele alan Yekta Kopan, tüm çocukları yazdığı kitabın başkahramanı Ali'nin kaybolan burnunu aramaya çıkardı.

Çocuklara sabah kalktıklarında ilk olarak ne yaptıklarını sorarak konuşmasına başlayan Kopan, çocuklara sabahları sadece yüzlerini değil, burunlarını da yıkamaları gerektiğini söyledi. Çocuklarla karşılıklı sohbet ederek programa devam eden Yekta Kopan ile öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi. Kopan, söyleşi sonunda Küçükçekmece Belediyesi tarafından katılımcılara hediye edilen kitaplarını imzaladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Yazar Yekta Kopan Küçükçekmece'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement