Ups'in Kadın Çalışanları 8 Mart'ta Kadın Emeği Hediyeleri Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Ups'in Kadın Çalışanları 8 Mart'ta Kadın Emeği Hediyeleri Dağıttı

Ups\'in Kadın Çalışanları 8 Mart\'ta Kadın Emeği Hediyeleri Dağıttı

UPS'in gönüllü kadın çalışanları, gönderi bekleyen kadın müşterilerine gönderileri ile birlikte kadın emeği ile yapılmış ürünler hediye etti.

10.03.2018 11:44

UPS Türkiye, kadınların ekonomik, kültürel ve sosyal anlamda eşit bireyler olduğunu vurgulamak amacıyla 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir organizasyona imza attı. Proje kapsamında gönderi bekleyen kadın müşterilerin gönderilerini UPS Türkiye'nin gönüllü kadın çalışanları teslim etti ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'nın Türkiye'nin dört bir yanından kadınlar ve kadın kooperatifleri tarafından üretilen ürünlerin satışı için oluşturduğu platform olan Nahıl Dükkândan alınan ürünleri hediye etti.

Kadının ekonomideki yerini ve iktisadi gelişimini vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen proje ile ilgili konuşan UPS Türkiye Genel Müdürü Ufku Akaltan, "UPS Türkiye olarak, sosyal, ekonomik ve kültürel hayatımızda kadının yerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak istedik. UPS'in kadın gönüllüleri, kadınlara, yine kadınların yaptığı el emeği ürünleri böylesi önemli bir günde hediye etti. Bu bakımdan bu proje bizim için oldukça anlamlı" dedi.

UPS'in, operasyonlarını sürdürdüğü dünya çapındaki diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiye'de de kadın liderliğine ve kadının ekonomideki yerine önem verdiğini vurgulayan Akaltan sözlerine şu şekilde devam etti: "2010 yılından beri Türkiye'de Kadın Liderlik Gelişim Programı'nı yürütüyoruz. Bu program sayesinde; kadın çalışanlarımızın gelişimine destek olmak ve kariyer fırsatı sunmak amacıyla, kariyer gelişimi eğitimleri ve seminerler düzenliyor, kurum dışındaki farklı kadın organizasyonlarını destekliyor, bunun yanı sıra kadın vakıfları ile gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk aktiviteleri gibi farklı projelere imza atıyoruz. Kadının iş hayatındaki ve toplumdaki rolünün güçlendirilmesini en önemli hedeflerimizden biri olarak belirledik. Ve bu alanda büyük özveri ve farkındalık ile çalışıyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ups'in Kadın Çalışanları 8 Mart'ta Kadın Emeği Hediyeleri Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement