Urla'da Sahipsiz Köpekler Koyunları Telef Etti - Son Dakika
Güncel

Urla'da Sahipsiz Köpekler Koyunları Telef Etti

Urla'da, son iki haftada yaklaşık 50 koyun, sahipsiz köpekler tarafından telef edildi.

26.08.2014 19:53  Güncelleme: 21:41

İzmir'in Urla ilçesinde, son iki haftada yaklaşık 50 koyunun, sahipsiz köpekler tarafından telef edildiği bildirildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Cumali İn, gazetecilere açıklamasında, son iki haftada yaklaşık 50 koyunun, saldırı sonucu telef olduğunu belirtti.

YAZLIKÇILAR ALIYOR, GİDERKEN SOKAĞA TERK EDİYOR

Saldırıların, terk edilip aç kalan köpeklerce gerçekleştirildiğini tespit ettiklerini kaydeden İn, "İlçemizde bu tür sıkıntılar, yazlıkçıların sevgilerini göstermek için aldıkları köpekleri, giderken sokaklara terk etmelerinden kaynaklanıyor. Sahiplerine, köpeklerini terk etmemelerini, hayvanseverlere de mümkünse sokaktan hayvan alıp bakmasını tavsiye ediyoruz. Bu şekilde hem ilçemiz hem toplumumuz zarar görmekten kurtulacaktır." diye konuştu.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da terk edilen hayvan sayısının son zamanlarda arttığına işaret ederek, yaşanan olaylarla ilgili gerekli işlemlerin yapıldığını dile getirdi.

Urla\'da Sahipsiz Köpekler Koyunları Telef Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Urla'da Sahipsiz Köpekler Koyunları Telef Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 42: 1bunu köpekkyapmazz 2canavarryani kurtturdurr bunu yapan bende cobanlık yaptım gardasımm hiçbii köpek yapmazz vahsiihayvan yaparr busekill elinizee pompalı otomatik nevarsa alın cıkın araziyeee gecmişolsun saygılarr 9 3 Yanıtla
  • kahraman yıldız: bu bölgede sahipsiz bu tür canlılardan çok ça varhayvanseverler sıkıysa yanlarına hayvanlarını almadan gece geç saatlerde yada sabah erken saatlerde ara sokaklarda evlerine yada iş yerlerine gitsinler de görelim 4 0 Yanıtla

Advertisement