Üvey Oğlu Şengül Keleş'i Boğarak Öldürdüğünü İtiraf Etti - Son Dakika
Güncel

Üvey Oğlu Şengül Keleş'i Boğarak Öldürdüğünü İtiraf Etti

Aksaray'da sulama kanalında ölü olarak bulunan Şengül Keleş'in üvey oğlu Özgür Keleş, cinayeti itiraf etti. Keleş'in sürekli şiddet gördüğü ve boşanma kararı aldığı belirtildi. Keleş'in ikinci eşi Yavuz Keleş ve Özgür Keleş, adliyeye sevk edildi.

25.06.2023 22:47  Güncelleme: 23:51

Aksaray'da sulama kanalında ölü olarak bulunan Şengül Keleş'in, ölümüyle ilgili şüphe üzerine gözaltına alınan üvey oğlu Özgür Keleş, cinayeti itiraf etti. Şengül Keleş'i boğarak öldürdüğünü belirten Özgür Keleş, ifadesinde, "Şengül Keleş'i, evin önünde araç içinde boğarak öldürdükten sonra sulama kanalına götürüp attım." dedi.

SÜREKLİ ŞİDDET GÖRÜYORMUŞ

Şengül Keleş'in, Özgür Keleş'den sürekli şiddet gördüğü ve bu nedenle de zaman zaman hastaneye tedavi için başvurduğu, gördüğü şiddet nedeniyle de 6 ay önce evi terk edip, boşanma kararı aldığı belirtildi.

Keleş'in gözaltına alınan boşanma aşamasındaki ikinci evliliğini yaptığı eşi Yavuz Keleş ve Özgür Keleş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Üvey oğlu cinayeti itiraf etti: Boğarak öldürdüm
Üvey oğlu cinayeti itiraf etti: Boğarak öldürdüm
Üvey Oğlu Şengül Keleş\'i Boğarak Öldürdüğünü İtiraf Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üvey Oğlu Şengül Keleş'i Boğarak Öldürdüğünü İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Edi büdü: Cezası belli, direkt idam. 3 0 Yanıtla
  • Necati Kaya: Evlilik ,cahil insanlar,eğitimsizler ,çaresizler, kimsesizler,garibanlar ve de kadınlar için bu ülkede ölümdür malesef. 3 0 Yanıtla
  • Ümit Şimşek: Sendecadamsın emı foto cektırmıs lpgt bıle senden dahadelıkanlı bı kadına kıymak nedur ya ınsanlıkdan nasıp almamıss ıns cıkamszsın ordanmezarın olur 2 0 Yanıtla

Advertisement