Uyuyan Bekçi Eşeğe Binecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uyuyan Bekçi Eşeğe Binecek

Uyuyan Bekçi Eşeğe Binecek
01.07.2009 03:16

Turgutlu'daki Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'nın İki Görevlisi İlçede Günün Konusu Haline Geldi. Görevlilerden Birisi Hırsız Yakalamaya Başardı. Diğeri İse Görev Başında Uykuda Yakalandı.

Turgutlu’daki Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın iki görevlisi ilçede günün konusu haline geldi. Görevlilerden birisi hırsız yakalamaya başardı. Diğeri ise görev başında uykuda yakalandı.

Hata yaptım Çiftçi Malları Koruma Başkanı Murat Ayhan’ın görevde uyurken yakaladığı bekçi İbrahim Eskikuyumcular’a bir hafta motosiklet yerine eşeğe binerek devriye cezası verdi. Eskikuyumcular, "Hata yaptım, cezamı çekiyorum. Artık görev başında uyumam" dedi.

Başarıya altın Bekçi Mevlüt Sayman ise Koşukırı’da tarımsal sulamada kullanılan trafo malzemesi ve kabloları çalan iki hırsızı suçüstü yakalayarak polise teslim etti. Koruma Başkanı Murat Ayhan, bekçi Sayman’ı bir altınla ödüllendirdi, "Ödül olan yerde ceza da olur" diye konuştu.

Dikkat gerek Yaklaşık 100 bin dekar araziden sorumlu olduklarını belirten Ayhan, şöyle konuştu: "Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Çiftçimizin malı ve canı bize emanet. Başarılı bekçimize teşekkür ederim. Uyurken yakaladığımız personele de uyarı amaçlı eşeğe binme cezası verdim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuyan Bekçi Eşeğe Binecek - Son Dakika


Advertisement