Uzuntarla Köyünden Kızılaya Bağış - Son Dakika
Güncel

Uzuntarla Köyünden Kızılaya Bağış

Uzuntarla Köyünden Kızılaya Bağış

Elazığ'a bağlı Uzuntarla köyünde "Uzuntarla İlk ve Orta Okulu" Müdürü Mesut beyin öncülük ettiği İhtiyaç Sahibi aileler için yardım toplama kampanyası kapsamında bir hafta içinde toparlanan "Gıda Giyim ve Nakit" Yardımları Kızılay Elazığ Şubesine Bağışlandı.

28.03.2015 09:21

Uzuntarla İlk ve Orta Okulu Müdürü Mesut Bey konu ile ilgili açıklamasında bu yardımların okuldaki öğrencilerin kendilerinin fikirleri olduğu, yardımlarla ilgili olarak ailelerin çok büyük desteklerinin olduğunu ifade etti. Bir hafta gibi kısa bir zamanda okullarında bu tür bir faaliyet yapmanın çok büyük mutluluk olduğunu belirtti. Okul öğrencilerinden "Sedat" herkesten gizli olarak İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin harçlıklarından arta kalan miktarları topladı ve topladığı tutarı okul müdürü Mesut Beye Getirdi. Zarf içinde muhafaza ettiği parayı Müdür Bey ile birlikte Kızılaya takdim eden Sedat çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Okul Müdürü Mesut Bey Türk Kızılayı Elazığ Şube Genel Hizmet Yöneticisi Gökhan GÜNEŞ'e toparlanan yardımları teslim etti. Bu faaliyetin tüm okullarda insanlığın henüz ölmediğini göstermek adına yapılması gerektiğini, insanlarımızın paylaşmanın önemini daha iyi kavraması gerektiğini belirtti.

Türk Kızılayı Elazığ Şubesi Olarak Uzuntarla ilk ve orta okuluna yardımlarından ve göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu tür faaliyetlerin tüm Türkiyede yapılması gerektiğini vurguluyor minik ama kocaman yürekli kardeşlerimize ve ailelerine teker teker teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzuntarla Köyünden Kızılaya Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement