Vakıfbank, Afyonkarahisar'da 6. Şubesini Açtı - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank, Afyonkarahisar'da 6. Şubesini Açtı

Vakıfbank, Afyonkarahisar\'da 6. Şubesini Açtı

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan, "Personel sayımız 13 bini aştı, bu yıl sonuna kadar 100 civarında yeni şube daha açmayı planlıyoruz" dedi.

14.05.2013 13:33  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, bankacılık sektöründe istihdamın lideri olduklarını belirterek, "Personel sayımız 13 bini aştı, bu yıl sonuna kadar 100 civarında yeni şube daha açmayı planlıyoruz" dedi.

Vakıfbank'ın, Afyonkarahisar'daki 6'ncı şubesi açıldı. Törene katılan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Vakıfbank'ın elde ettiği karların büyük bir bölümünü, ecdat yadigarı olan vakıf eserlerinin onarılmasına harcadığını anımsattı.

Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'daki Mısri Camisi'nin şu anda restore edildiğini, paranın bir kısmını da bankanın gönderdiğini ifade etti. Bankanın karlarının hayır işlerinde de kullanılıyor olmasının bir başka anlam taşıdığını belirten Balkanlıoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan ise Afyonkarahisar'a yapılan yatırımların sadece bankaya değil aynı zamanda Türkiye'ye geri döndüğünü ifade etti.

Türkiye'nin tarihinde çok önemli bir rol üstlenen Afyonkarahisar'ın, yeraltı zenginliklerinden, tarım ve sanayiye kadar birçok alanda da önemli gelişmeler gösterdiğine değinen Aydoğan, şöyle konuştu:

"Afyonkarahisar, mermerin ve termalin başkenti sıfatını kazanıyor. Bölgenin hem ekonomik hem de sosyal açıdan yükselen değeri olarak dikkati çekiyor. Biz de Afyonkarahisar'daki 6'ncı şubemizi Ambaryolu'nda Kocatepe Şubesi olarak açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki; açtığımız her yeni şube ile o bölgeye yeni istihdam sağlıyoruz. Bankacılık sektöründe istihdamın tartışmasız lideriyiz. Personel sayımız 13 bini aştı, bu yıl sonuna kadar 100 civarında yeni şube daha açmayı planlıyoruz. Bu da demek oluyor ki; 2013 yılı içinde bin kişiyi daha istihdam edeceğiz."

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gündüz de Vakıfbank'ın, vakıf kültürünün taşıyıcısı olarak, bu değerleri geçmişten bugüne taşıyan, Türkiye ekonomisine katkı sağlarken gelenekleri koruyan, kendisini bu şekilde var eden bir kurum olduğunu belirtti.

Gündüz, konusunda uzman çalışanların desteğiyle bu potansiyeli doğru şekilde yönlendirmeye ve Afyonkarahisar'ı hak ettiği yerlere taşımaya katkı sunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Vakıfbank'ın Kadınana Caddesi üzerindeki Kocatepe Şubesi'nin açılışına, Vali Balkanlıoğlu'nun yanı sıra Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Şükrü Demirayak, banka çalışanları, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

-Vakıfbank ile ATSO arasında kredi protokolü-

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz ve Genel Müdür Aydoğan, şube açılışı öncesinde ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Serteser'i de makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretin ardından, Vakıfbank ile ATSO arasında kredi protokolü imzalandı. ATSO Meclis Salonu'nda imzalanan protokolle oda üyeleri, 7 yıla kadar vadeli iş yeri edindirme ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi kullanabilecek. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vakıfbank, Afyonkarahisar'da 6. Şubesini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement