Vakıfbank - Chemik Police Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank - Chemik Police Maçının Ardından

Vakıfbank - Chemik Police Maçının Ardından

VakıfBank - Chemik Police maçının ardından VakıfBank Antrenörü Guidettİ "Final Four zorluydu ama ben iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" VakıfBank Kaptanı Sonsırma "Eczacıbaşı VitrA'ya başarılar diliyorum.

05.04.2015 18:35

VakıfBank - Chemik Police maçının ardından

VakıfBank Antrenörü Guidettİ "Final Four zorluydu ama ben iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum"

VakıfBank Kaptanı Sonsırma "Eczacıbaşı VitrA'ya başarılar diliyorum. Şampiyonun Türkiye'den çıkacağına inanıyorum"

Chemik Police oyuncusu Werblinska "İlk kez Final-Four'da mücadele etik. Tecrübesizliğimiz nedeniyle kaybettiğimizi düşünüyorum"

Chemik Police Antrenörü Cuccarini "Takımımız için iyi bir deneyim oldu"

CEV DenizBank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four'da ev sahibi Chemik Police'i 3-0 mağlup eden VakıfBank üçüncü oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Chemik Police oyuncusu Anna Werblinska, "İlk kez Final-Four'da mücadele ettik. Tecrübesizliğimiz nedeniyle kaybettiğimizi düşünüyorum. Ama bu maçla birlikte deneyim de kazandık. Organizasyon için herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Chemik Police Antrenörü Giuseppe Cuccarini ise, "İyi bir maç oldu. Oyuncularımı da iyi mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Takımımız için iyi bir deneyim oldu" şeklinde konuştu.

VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti de, "İki gün arka arkaya oynamak kolay değil. Bu yüzden oyuncularımı kutluyorum. Final Four zorluydu ama ben iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

VakıfBank Kaptanı Gözde Sonsırma da, finalde mücadele edecek olan Eczacıbaşı VirtA'ya başarılar dileyerek, "Eczacıbaşı VitrA'ya bu akşam oynayacakları maç için başarılar diliyorum. Şampiyonun Türkiye'den çıkacağına inanıyorum. Bizi burada yalnız bırakmayan VakıfBank ailesine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vakıfbank - Chemik Police Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement