Vali Ata: "Cumhuriyeti Korumak, Onu Her Alanda Daha da Yüceltmek İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Vali Ata: "Cumhuriyeti Korumak, Onu Her Alanda Daha da Yüceltmek İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz"

Vali Ata: "Cumhuriyeti Korumak, Onu Her Alanda Daha da Yüceltmek İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz"

Cumhuriyetin 94. kuruluş yıldönümü Hatay’da da törenlerle kutlandı.

28.10.2017 15:49

Cumhuriyetin 94. kuruluş yıldönümü Hatay'da da törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Antakya Atatürk Anıtı'nda çelenk töreni düzenlendi.

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törende Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Büyükşehir Belediyesi Lütfü Savaş ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin tarafından anıta çelenk sunuldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibi eşliğinde Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Çelenk töreninde şeref defterini imzalayan Vali Ata, cumhuriyetin 94. Yılını kutladıklarını söyledi. Vali Ata, "Milletimizin büyük fedakarlıkları ve vatan uğrunda verilen canlar pahasına inşa ettiğiniz cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yılını kutladığımız bu önemli günde huzurunuzdayız. Bizlere emanet ettiğiniz cumhuriyeti korumak, onu her alanda daha da yüceltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilke ve inkılaplarınızla yaktığınız meşaleyi söndürmeden taşıyacağımıza asla şüpheniz olmasın" dedi.

Konuşmanın ardından Antakya Şehitliği ziyaret edildi. Orada yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından saygı atışı yapıldı, şehitlik ziyaret edildi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Ata: 'Cumhuriyeti Korumak, Onu Her Alanda Daha da Yüceltmek İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement