Vali Atay, Otobüslere Sıkı Denetim Yaparak Vatandaşları Memleketlerine Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Vali Atay, Otobüslere Sıkı Denetim Yaparak Vatandaşları Memleketlerine Uğurladı

Düzce Valisi Cevdet Atay, Kurban Bayramı için memleketlerine otobüsle gidecek vatandaşları terminalden uğurladı. Otobüslere sıkı denetim yapan Vali Atay, vatandaşlara emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, minik yolculara da çeşitli hediyeler verdi. Vali Atay, yoğunluk nedeniyle oluşabilecek kazaların önüne geçmek için bayram boyunca denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

23.06.2023 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatandaşları memleketlerine Vali Atay uğurladı

-Otobüslere sıkı denetim

DÜZCE - Kurban bayramı için memleketlerine otobüsle gidecekleri Düzce Valisi Cevdet Atay terminalden uğurladı. Vali Atay, vatandaşlara "Lütfen acele etmesinler, yollar açık sürat yapmasınlar, kemerlerini mutlaka taksınlar. Şimdiden herkesin bayramını tebrik ediyoruz, ama kazasız belasız bayram diliyoruz" dedi.

Kurban Bayramını memleketlerinde, aileleriyle birlikte kutlamaya gidenler şehirler arası terminallerin yolunu tuttu. Yoğunluğun yaşandığı Düzce Şehirlerarası otobüs terminalinde ise yola çıkanlara ve otobüslerini bekleyen vatandaşlara Vali Cevdet Atay ve protokol üyeleri sürpriz ziyaret yaptı. Vali Cevdet Atay, önce otobüs denetiminde katıldı. Otobüslerdeki vatandaşlara iyi yolculuklar dileyen Vali Atay, yolculara ayrıca emniyet kemerlerini takmaları için uyarıda bulundu.

Ardından peronlarda otobüs saatini bekleyen vatandaşların yanına giden Vali Atay ve beraberindekiler, burada da vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Cevdet Atay, vatandaşlara memleketlerini sorarken vatandaşlar ise karşılarında Vali ve protokol üyelerini görünce kısa süre şaşkınlık yaşadılar. Atay, yolculuğa çıkmaya hazırlanan miniklere ise çeşitli hediyeler verdi. Hediyelerini alan minikler Kurban Bayramının ilk hediyesini de almış oldu.

Terminal ziyaretinin ardından konuşan Vali Cevdet Atay, kazasız bir bayram dilerek, şunları söyledi; "Bayram öncesi ister istemez otogarlarda yoğunluklar oluşuyor. Vatandaşlarımız heyecanla memleketlerine sevdiklerine kavuşmak için buralara birikiyorlar. Onları yolcu etmek üzere geldik. Arkadaşlarımız gerekli uyarıları yapıyor. Bizde kendilerine hayırlı yolculuklar diledik, temennilerde bulunduk. Bu günden başlayıp bayram boyunca devam edecek bir yoğunluk. Bayram boyunca bu denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Ben buradan tüm yolcularımıza şu şekilde seslenmek istiyorum lütfen acele etmesinler, yollar açık sürat yapmasınlar, kemerlerini mutlaka taksınlar. Şimdiden herkesin bayramını tebrik ediyoruz, ama kazasız belasız bayram diliyoruz."

Vali Atay, Otobüslere Sıkı Denetim Yaparak Vatandaşları Memleketlerine Uğurladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Atay, Otobüslere Sıkı Denetim Yaparak Vatandaşları Memleketlerine Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement