Vali Başköy Taekwando Türkiye Üçüncüsü Niyazi Cürün'ü Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Vali Başköy Taekwando Türkiye Üçüncüsü Niyazi Cürün'ü Ödüllendirdi

Vali Başköy Taekwando Türkiye Üçüncüsü Niyazi Cürün\'ü Ödüllendirdi

Vali Sabri Başköy, ortaokullu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü olan İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Niyazi Cürün'ü ödüllendirdi.

20.06.2013 10:46  Güncelleme: 10:47

İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan Niyazi Cürün, geçtiğimiz Mayıs ayında Konya'da yapılan Yıldızlar Türkiye Taekwando Şampiyonası'nda, 60 ilden 850 sporcu arasında 65 kg.'da Türkiye üçüncüsü olarak, Çorum'u başarıyla temsil etti.

Vali Sabri Başköy, İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Veli Singer, Antrenör İlhan Aşkın ve İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Niyazi Cürün'ü makamında kabul etti.

Antrenör Aşkın, verdiği destekten dolayı başta Vali Başköy olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne, İl Özel İdaresi'ne ve TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu idarecilerine teşekkür ederek, Vali Başköy'e Milli Takım tişörtü hediye etti.

İlimize bronz madalya kazandıran TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu öğrencisi olan Niyazi Cürün'ü başarısından dolayı tebrik eden Vali Sabri Başköy, kendisine Hitit Altını hediye ederek, bundan sonra Portekiz'de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası elemelerinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Başköy Taekwando Türkiye Üçüncüsü Niyazi Cürün'ü Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement