Vali Davut Gül, Rektörü makamında ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Vali Davut Gül, Rektörü makamında ziyaret etti

Vali Davut Gül, Rektörü makamında ziyaret etti

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Prof. Dr. Metin Bozkuş'un da hazır bulunduğu ziyarette Vali Gül, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak sohbet etti.

17.06.2016 15:41  Güncelleme: 15:42

Vali Davut Gül ziyarette, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine nezaket ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, "Sizleri yakından tanıyoruz. Bundan sonra sık sık görüşeceğiz. Cumhuriyet Üniversitesi Sivas'ımızın önemli kurumlarından biri. Bu anlamda çalışmalarınızda başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Vali Gül'ün ilk günden başladığı yoğun tempodan dolayı terleyen bir vali olacağına yürekten inandığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Bu vesile ile şehrimiz, Üniversitemiz ve bölgemize büyük katkılar sağlayacağınızı düşünüyorum. Üniversite ile Valilik her zaman içi içe oldu. Bunun daha da gelişerek devam edeceğini umuyor, görevinizde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Davut Gül, Rektörü makamında ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement