Bilecik Valisi Süleyman Elban, Ukrayna'da düzenlenen "Kyokushin Karate Avrupa Şampiyonası"nda ikinci olan İsmet Durmuş'u ödüllendirdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Antrenör Yılmaz Durmuş ve İsmet Durmuş'u makamında kabul eden Elban, Durmuş'un şampiyonada ikinci olmasının kendilerini ve Bileciklileri gururlandırdığını söyledi.
Başarının arkasında sporcunun emeğinin yanı sıra ailesinin ve antrenörlerinin de büyük desteğinin bulunduğunun altını çizen Elban, Durmuş'a "Küçük yaşta başarı göstermek ve aynı zamanda Avrupa ikincisi olmak önemli. Başarıyı devam ettirmek ve daha üst dereceleri almak için çalışmalarına devam etmelisin. Hedefin dünya şampiyonlukları olsun. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yıldız da sporcuların, antrenörlerin denetim ve gözetiminde belli plan ve programlar dahilinde çalışmalarını sürdüklerini bildirdi.
Elban, ziyaretin sonunda Durmuş'a ödülünü verdi.
Son Dakika › Güncel › Vali Elban, Avrupa İkincisi Kareteciyi Ödüllendirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?