Vali Sebahattin Öztürk Finike İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Sebahattin Öztürk Finike İlçesini Ziyaret Etti

Vali Sebahattin Öztürk Finike İlçesini Ziyaret Etti

Çalışma ziyaretleri kapsamında Vali Sebahattin Öztürk Finike İlçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

07.08.2013 13:17

Vali Öztürk'ün Finike ziyaretine Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Alay Komutanı Aykut Tanrıverdi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Faruk Karaçay ile kurum amirleri katıldı.

Finike ziyareti öncesinde Vali Öztürk beraberindekilerle Olimpos, Adrasan, Karaöz ve Mavikent Koylarında incelemelerde bulundu. Vali Öztürk Finike'de ilk olarak Kaymakamlığa ziyarette bulundu. Burada Kaymakam Mesut Yakuta ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Sebahattin Öztürk'e makamda brifing verildi.

Brifingin ardından Devlet Su İşleri Müdürlüğü toplantı salonunda kurum amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle toplantı yaptı. Toplantıda Vali Öztürk, sizinle tanışmak ilçeyi ve sorunlarını yerinde görmek ve dinlemek maksadıyla bugün buraya geldiğini ifade etti. İlçe kaymakamından sorunlarla ilgili genel bilgiyi aldığını, Finike'nin temel olarak genel haliyle Türkiye'nin geleceğini temsil eden güzel bir ilçe olduğunu belirtti. Finike'nin turizmde belki istediği yere henüz gelememiş olduğunun ama ziraat ve tarımda ciddi manada mesafe almış Türkiye'de herkesin iyi kötü bildiği özellikle portakalı ve narenciye konusunda iddialı olan bir ilçe olduğunu vurguladı.

Vali Öztürk konuşmasının ardından, toplantıya katılanlar söz alarak sorunları aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Sebahattin Öztürk Finike İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement